Zauważyłam, że Internety ostatnio coraz bardziej interesują się Japonią, tak więc
wpadłam na pomysł, aby napisać parę ciekawostek z tego kraju.
Może nie sadystycznie, ale niektóre rzeczy są naprawdę dziwne.
- Niedawno w Japonii panowała moda na noszenie majtek na głowie.
Pomysł wziął się z mangi 'Hentai Kamen, w której mistrz sztuk walki
przemienia się w bohatera zakładając na siebie tylko bieliznę, w tum majtki na głowę.
Co najdziwniejsze, dużo osób w Japonii faktycznie tę modę przyjęło i można było zobaczyć na ulicach
japońskie uczennice z majtkami na głowie.
- W Japonii popularne są komiksy (mangi) dotyczące gwałtu/ molestowania japońskich uczennic.
Można takie mangi kupić w każdych kioskach i jest to całkowicie normalne.
Komiksy dużą popularnością cieszą się wśród dorosłych mężczyzn.
- Jednym z fetyszy w Japonii są dziewczęce majtki, najlepiej zużyte i aby jak najbardziej to było widać.
Można takie kupić w automatach, czy jakiś sklepach, ale jest to nielegalne od jakiegoś czasu.
- Tentacle, czyli macki w hentai zostały wprowadzone ze względu na cenzurę penisów w tego typu obrazach.
Oficjalnie, tentacle noszą nazwę 'Mackostworów'.
- W starożytnej Japonii, bukkake stosowano na niewiernych kobietach, publicznie przed ludźmi.
Miało to na celu upokorzyć kobietę i dać jej nauczkę.
- W Japonii nie ma otyłych osób, ponieważ jeśli przekracza jakąś tam wagę, są na przymusowej diecie.
- Jakaś część dziewczyn w Japonii, przyznała się że ich fetyszem jest 40- letni, gruby, Amerykanin.
Mam nadzieję, że artykuł nie jest do dupy, w każdym razie jest to mój pierwszy ;3;
Do tego, szukałam podobnych artykułów, ale żaden nie był przedstawiony w ten sposób itd.
Jak chujowe, to wyrzucić
wpadłam na pomysł, aby napisać parę ciekawostek z tego kraju.
Może nie sadystycznie, ale niektóre rzeczy są naprawdę dziwne.
- Niedawno w Japonii panowała moda na noszenie majtek na głowie.
Pomysł wziął się z mangi 'Hentai Kamen, w której mistrz sztuk walki
przemienia się w bohatera zakładając na siebie tylko bieliznę, w tum majtki na głowę.
Co najdziwniejsze, dużo osób w Japonii faktycznie tę modę przyjęło i można było zobaczyć na ulicach
japońskie uczennice z majtkami na głowie.
- W Japonii popularne są komiksy (mangi) dotyczące gwałtu/ molestowania japońskich uczennic.
Można takie mangi kupić w każdych kioskach i jest to całkowicie normalne.
Komiksy dużą popularnością cieszą się wśród dorosłych mężczyzn.
- Jednym z fetyszy w Japonii są dziewczęce majtki, najlepiej zużyte i aby jak najbardziej to było widać.
Można takie kupić w automatach, czy jakiś sklepach, ale jest to nielegalne od jakiegoś czasu.
- Tentacle, czyli macki w hentai zostały wprowadzone ze względu na cenzurę penisów w tego typu obrazach.
Oficjalnie, tentacle noszą nazwę 'Mackostworów'.
- W starożytnej Japonii, bukkake stosowano na niewiernych kobietach, publicznie przed ludźmi.
Miało to na celu upokorzyć kobietę i dać jej nauczkę.
- W Japonii nie ma otyłych osób, ponieważ jeśli przekracza jakąś tam wagę, są na przymusowej diecie.
- Jakaś część dziewczyn w Japonii, przyznała się że ich fetyszem jest 40- letni, gruby, Amerykanin.
Mam nadzieję, że artykuł nie jest do dupy, w każdym razie jest to mój pierwszy ;3;
Do tego, szukałam podobnych artykułów, ale żaden nie był przedstawiony w ten sposób itd.
Jak chujowe, to wyrzucić