18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Halman 2019-12-07, 18:47 38
Zgłoś
camson 2019-12-07, 19:08
Klasyczny gołąbek
Zgłoś
Lobo24 2019-12-07, 19:40 9
Zakochałem się.
Zgłoś
otomin 2019-12-07, 21:13 12
@HAL9000/2

Wyjdź do ludzi i przestań wmawiać sobie ze wszystko to pedalstwo. Przykre życie musisz mieć ze wszystko to dla ciebie pedalstwo.
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-07, 21:27
Żółtki to jednak popierdolona rasa w każdym calu i nie ważne czy to japończyk chinczyk czy mongoł każdy kto ma skośne oczy i 1,60m wzrostu jest pojebany do kwadratu...
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-07, 21:35 2
otomin napisał/a:

@HAL9000/2
Wyjdź do ludzi i przestań wmawiać sobie ze wszystko to pedalstwo. Przykre życie musisz mieć ze wszystko to dla ciebie pedalstwo.

Ale @HAL9000/2 ma tu racje to jest pedalstwo..... Ty widziałeś tych ludzi? Bo ja tak i myślałem że to jakiś zjazd pedałów......kiedy ja wyrywałem laski to oni siedzieli i jako jedyny gadałem normalnie po ludzku kiedy oni pierdolili jakieś nie stworzone rzeczy.....

Tak na prawde to byłem tam tylko dla darmowego browara i obczajać a wyszłem z 10 browarami w plecaku i lodem w kiblu.... Kurwa tylu niewidomych to w życiu nie widziałem... Jeszcze troche a typo by stracił konsole i z 4 telefony by im sfantowali ale dla mnie było to już zbyt kreatywne
Zgłoś
zomos 2019-12-07, 21:47 2
silwerbalk napisał/a:

Ale @HAL9000/2 ma tu racje to jest pedalstwo..... Ty widziałeś tych ludzi? Bo ja tak i myślałem że to jakiś zjazd pedałów......kiedy ja wyrywałem laski to oni siedzieli i jako jedyny gadałem normalnie po ludzku kiedy oni pierdolili jakieś nie stworzone rzeczy.....

Tak na prawde to byłem tam tylko dla darmowego browara i obczajać a wyszłem z 10 browarami w plecaku i lodem w kiblu.... Kurwa tylu niewidomych to w życiu nie widziałem... Jeszcze troche a typo by stracił konsole i z 4 telefony by im sfantowali ale dla mnie było to już zbyt kreatywne

Lodem w kiblu a co któryś japoniec ci loda zrobił pedale ?
Zgłoś
r061071 2019-12-07, 21:56 4
teraz wiem czym dla japonek jest boski wiatr

forza nostra legge
Zgłoś
ProVVe 2019-12-07, 21:57 2
zomos napisał/a:

hahaha może on japońcowi

Ola gringo
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-07, 22:18
zomos napisał/a:

Czy ty wiesz o jakiej grupie jest ten baner/mem.... O jebanych piwniczych otaku i byłem z 8 10 lat temu na takiej zjebanej imprezie u jakiegoś typa pokemona tak z deka się tam z znajomym wpierdolili na chama ale nikt nic nie powiedział jak przynieśliśmy piwo i 0,5 by nie wyść na chuji i się dać kupić a potem wyskoczyła misja z opierdalaniem ich z piwek a potem kumpel mi wysłał esa że ma zamiar fantować konsole i telefony bo towarzystwo już odpadło a właścicel meliny gdzieś się zapodział odpisałem mu że to za duże ryzyko przypaponienia konsekwencji ale za to mam browary w plecaku i coś jeszcze to możemy kontynułować gdzieś indziej naszą podróż....... A loda mi zrobiła nawet nawet ładna kasztanka lekko napierdolona ale do pysia hab to potrafiła a ty zaraz.....

ProVVe napisał/a:

hahaha może on japońcowi

Mnie nie interesują twoje marzenia seksualne......

Zgłoś
cesarz1982 2019-12-07, 22:21 2
silwerbalk napisał/a:

Czy ty wiesz o jakiej grupie jest ten baner/mem.... O jebanych piwniczych otaku i byłem z 8 10 lat temu na takiej zjebanej imprezie u jakiegoś typa pokemona tak z deka się tam z znajomym wpierdolili na chama ale nikt nic nie powiedział jak przynieśliśmy piwo i 0,5 by nie wyść na chuji i się dać kupić a potem wyskoczyła misja z opierdalaniem ich z piwek a potem kumpel mi wysłał esa że ma zamiar fantować konsole i telefony bo towarzystwo już odpadło a właścicel meliny gdzieś się zapodział odpisałem mu że to za duże ryzyko przypaponienia konsekwencji ale za to mam browary w plecaku i coś jeszcze to możemy kontynułować gdzieś indziej naszą podróż....... A loda mi zrobiła nawet nawet ładna kasztanka lekko napierdolona ale do pysia hab to potrafiła a ty zaraz.....

"Kontynułować"-kurwa żenada pełną gębą

Zgłoś
FoxEngine 2019-12-08, 0:46
To dziewczyny puszczają bąki?
Zgłoś
X................3 2019-12-08, 1:22 1
otomin napisał/a:

@HAL9000/2

To mem, czego nie rozumiesz?
Zgłoś
pioter84 2019-12-08, 12:29 3
silwerbalk napisał/a:

kumpel mi wysłał esa że ma zamiar fantować konsole i telefony bo towarzystwo już odpadło a właścicel meliny gdzieś się zapodział

"Fantować" - tatuś pewnie garował stąd takie zwyczaje w rodzince... fantować bo towarzystwo najebane... typowy Seba syn kurwy i zjeba.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów