Instrument zrobiony z Obcego, butt plug, drzewo z dziećmi. Czyli normalny japoński film puszczany w ichnim paśmie familijnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stwierdzenie, że Japońce są pojebanymi do potęgi debilami nie oddaje w pełni tego co chciałbym wyrazić...
zryte w dupę sik fak
najlepiej jak mu konia wali w 2:00
Kocham Japońców za ich odmienność, ale czasami przeginają.
Japończycy są pojebani nie od dziś przypomina mi się reklama japońska w której babka i facet są w jakimś sklepie z płytami, babka jest w ciąży, ogląda jakąś płytkę, okładkę i nagle upada na ziemie. że niby rodzi. No i koleś do niej podbiega a ta leży na sianie na podłodze w tym sklepie obok urodzonego już małego jelenia
Kto jest za tym żeby pierdolnąć w nich jeszcze jedną bombą atomową?
Nie mam powodu, by kochać Japońców, a z każdym dniem chyba nienawidzę ich coraz bardziej.
Ale jrpgi są zajebiste.
Ale jrpgi są zajebiste.
Dlaczego mnie to nie zdziwiło ?
Swoją drogą japońskie bachory muszą być nieźle popierdolone od oglądania takich rzeczy.
Swoją drogą japońskie bachory muszą być nieźle popierdolone od oglądania takich rzeczy.
to jest do przedszkolakow W normalnym familijnym filmie to oni nadają 2 girls 1 cup
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów