📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ich to nawet Tsunami i promieniowanie nie może zabić.... A szkoda...
Oddzielny internet dla Japonii.
Oddzielny internet dla Japonii.
Reakcje japońców rozbrajają. Jak jeden chór: "Oooooo! woooooo! waaaaaaaaa! sugoi!" Oni się tego w szkole uczą, czy co?

haha ^^ nowoczesny model sprzątaczki ^^
wystarczy ździelić przez łeb że by się wilgotna zrobiła, a dalej to już sama pójdzie, jeszcze włochami pościera że by mokro nie było ^^
wystarczy ździelić przez łeb że by się wilgotna zrobiła, a dalej to już sama pójdzie, jeszcze włochami pościera że by mokro nie było ^^
ehe -,- czekam dluzej na zaladowanie gifa niz k🤬a filmiku -,-
ogarnijcie to -,-
a co do filmiku - pewnie niezle sie r🤬a
ogarnijcie to -,-
a co do filmiku - pewnie niezle sie r🤬a

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie