📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam. Przeproszą go, potem będą się przytulać pod prysznicem. Happy end.
P.S
Piłka nożna to chuj i pedalstwo.
P.S
Piłka nożna to chuj i pedalstwo.
Jeszcze wieczorem się śmiać z tego waląc się w dupę na ciuchcie
Jprdl co za wsioki, zresztą to piłka nożna, co innego się spodziewać 😂
A ja tam akurat piłkę lubię bo są zajebiste zadymy czasem i dzieje się coś ciekawego na prowincji.
Będąc młodszym też jarałem się piłką nożną. Dziś, gdy stoję obok i mam ją w dupie, ciężko mi to zrozumieć. Patrząc na zachowanie takich małp, jak w filmiku powyżej, można poczuć zażenowanie. Profesjonalna piłka to już sportowy trup. Liczy się tylko hajs. Kopacze zarabiają krocie kosztem podniecającej się nimi gawiedzi, która często wynosi ich do poziomu półbogów. Kluby i największe imprezy sportowe sprzedawane są od lat szejkom za petrodolary. Zresztą, to dotyczy sportu, w ogóle. To samo w F1. Wystarczy spojrzeć, kto jest dyrektorem FIA. Tak, pan Mohammed. Cieszę się, że pamiętam czasy największych sportowców z lat 90...dzisiaj mamy za to walki 60-letniego Tysona z tiktokerami 🤮
Klasyk musi być :
Co do chuja pana to miało być ? Jak w przedszkolu na hura na gałę ! Wszyscy razem na aferę !!!! I oni mają jakieś zespoły ? Koszulki , trenerów sędziów
Co do chuja pana to miało być ? Jak w przedszkolu na hura na gałę ! Wszyscy razem na aferę !!!! I oni mają jakieś zespoły ? Koszulki , trenerów sędziów
Na wiejskich stadionach emocje są większe niż na tych zawodowych.
Na harda za słabe...
Walki plemienne Tutsi i hutu.
Ten frędzel z trybun z torebeczką na ramieniu jak sędziemu w dupala załadował, pewnie na cos liczył
Banda homosiów. jednak wole oglądac taka piłke niz tych szmaciarzy z polskiej reprezentacji czy tego oszukanego magistra Lewandowskiego.
Ładne kartoflisko, a taki brak kultury
Ale to nie był kurwa faul. Te pizdy by 5 minut nie wytrzymały w lidze angielskiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów