Też bym chciał tego stuff'u spróbować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zaraz znowu sie zacznie wrzucanie super fajnych scenek z filmu....
Kurwa!
PS.
Film na prawdę dobry, teksty nie z tej ziemi, także polecam wszystkich.
Film nazywa się "Paul"
Obejrzyjcie z napisami, nie wiem czy chcecie w kinie, ale z lektorem nie polecam
O ile jest już PL
Kurwa!
PS.
Film na prawdę dobry, teksty nie z tej ziemi, także polecam wszystkich.
Film nazywa się "Paul"
Obejrzyjcie z napisami, nie wiem czy chcecie w kinie, ale z lektorem nie polecam
O ile jest już PL
@MyBijaCZ nie oglądałeś z lektorem, ale nie polecasz, się kurwa lingwista znalazł.
A Ty oglądałeś jakąś komedię z lektorem pełną żartów językowych?
I uważasz że była śmieszna?
I uważasz że była śmieszna?
usytasy
Zajebista komedia, kazda która jest zajebista jest bez zjebanego lektora.. uczyć sie kurwy języka obcego! -.- .!. po polsku nawet tytul filmu potrafia spierdolić....
@up ucz sie wiecej jezyka i spierdalaj na zmywak !
Robster napisał/a:
@MyBijaCZ nie oglądałeś z lektorem, ale nie polecasz, się kurwa lingwista znalazł.
Z doświadczenia wiem że polski lektor ucina połowe dobrych żartów i tłumaczą je na nasz "slang".
Wystarczy że podepre się How i meet your mother... 3 sezony z lektorem, nudziłem się. Reszta z napisami, nie mogłem przestać się śmiać... Więc zamknij się i się nie odzywaj....
zna ktos moze tytul tego filmu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów