Jarek przedstawia niebanalne funkcje corsy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z tym makaronem nawet mu wyszło
Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
To jest tak debilne, że wrzucanie takich rzeczy tutaj powinno być traktowane jako trolowanie.
HiroTailo napisał/a:
Serio, to kogos smieszy w 2017 ?
Z takimi filmikami jest jak z kabaretami. Na 96% z nich nawet nie śmiechniesz , na 3% śmiechniesz ze 2 razy i tyle, ale na 1% ryjesz jak debil i nawet nie wiesz dlaczego. Ryję na tym jak debil i nie wiem dlaczego. Piwo
Nawet zabawne. Miałem kiedyś Corse 2004 rok, 1.2 benzyna, wersja Twinsport, czarna, alusy, niskoprofilowe opony, przyciemniane szyby (taką już kupiłem). Bardzo fajne, zwinne autko, ładnie się prezentowało, w sam raz do jazdy po miescie, po roku jebła uszczelka pod głowicą. Ale ogólnie ta corsa zmieniła moją opinię o małych autek przed którymi się zawsze wzbraniałem, małe szybkie autka są spoko.
Nie pokazujcie tego kobietom
Czemu to ma tyle piw ? jestem naqrwiony jak bela i mnie to ni9e śmieszy o.O
aras_pl napisał/a:
@HalfGot "śmiechniesz", "Ryję" obstawiam że masz 15 lat
Przepraszam Pana najmocniej za to niedojrzałe słownictwo. Jednakowoż pragnę zauważyć, ŻE TO KURWA JEST KOMENTARZ NA SADISTICU, a nie referat z filozofii. Uprzejmie sugeruję więc seans relaksacyjny przy dźwiękach muzyki klasycznej. Pragnę również zauważyć, iż hazard w tym kraju jest nielegalny.
Z poważaniem
mordrob
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów