Gwiazda TVN-u ukazuje swoje prawdziwe oblicze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cała kariera w 39 sekund?
taktycznie barwy narodowe odwrócone, żeby się znowu ktoś nie rzucał że flaga w gównie
Jak zwykle najlepsze kurwy z GW. ww. tekst o akcji z kuźniarem, a pod spodem hejtowanie (na podstawie wyglądu i wieku) tego chłopaczka co maciaresku kawę parzył i teraz do MONu poszedł jako doradca.
Prze-chuje są.
Jak zwykle najlepsze kurwy z GW. ww. tekst o akcji z kuźniarem, a pod spodem hejtowanie (na podstawie wyglądu i wieku) tego chłopaczka co maciaresku kawę parzył i teraz do MONu poszedł jako doradca.
Prze-chuje są.
Powie ktoś o co chodzi z Kuźniarem, prócz tego, że był w TVN i sieć go wyśmiała za skąpstwo?
A czego się spodziewa, skoro robi z siebie debila na każdym kroku
Jarek jeszcze wróci na ekrany, a za pisanie nienawistnych komentarzy jeszcze polecą pozwy.
Kuźniar to lewacki śmieć, zwykłe zero. Szkoda czasu na niego tracić.
A o Walmarcie to nie wspomnial.
Aż musiałem sprawdzić w Google, kto to jest Jarek Kuźniar.
22.06.41 myslisz ze teraz jestes bezkarny w internecie ???? co za matoł
Żadne słowa nie zostawią takiego śladu jak zajebanie komuś w ryja. Kozak w necie, pizda w świecie i nie jest tak bez powodu. W domu przy kompie to każdy jest mocy...
Wyjebane mam tak samo na hejterów jak i na pozerów i kurwy na wiejskiej.
Wyjebane mam tak samo na hejterów jak i na pozerów i kurwy na wiejskiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów