18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
weltmajster 2015-11-27, 14:31 6
Cała kariera w 39 sekund?
Zgłoś
voidinfinity 2015-11-27, 15:00
taktycznie barwy narodowe odwrócone, żeby się znowu ktoś nie rzucał że flaga w gównie

Jak zwykle najlepsze kurwy z GW. ww. tekst o akcji z kuźniarem, a pod spodem hejtowanie (na podstawie wyglądu i wieku) tego chłopaczka co maciaresku kawę parzył i teraz do MONu poszedł jako doradca.

Prze-chuje są.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
żmij 2015-11-27, 15:12 1
Nieważne, w jakim celu stworzono spot. Ważne, że prezentuje prawdę

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
WielkimistrzD 2015-11-27, 15:59 1
Zajebisty film biograficzny.
Zgłoś
The_Generat 2015-11-27, 16:04
żadne prze-chuje, zwykłe chuje ...
Zgłoś
saves 2015-11-27, 16:25
Paru określeń nie znałem. Przydadzą się.
Zgłoś
DerFels 2015-11-27, 16:33
Powie ktoś o co chodzi z Kuźniarem, prócz tego, że był w TVN i sieć go wyśmiała za skąpstwo?
Zgłoś
teken 2015-11-27, 17:26 1
A czego się spodziewa, skoro robi z siebie debila na każdym kroku

Zgłoś
biglog 2015-11-27, 17:44
Jarek jeszcze wróci na ekrany, a za pisanie nienawistnych komentarzy jeszcze polecą pozwy.
Zgłoś
cenius 2015-11-27, 18:08 1
Kuźniar to lewacki śmieć, zwykłe zero. Szkoda czasu na niego tracić.
Zgłoś
kierownikmasarni 2015-11-27, 19:12
A o Walmarcie to nie wspomnial.
Zgłoś
tranzystor 2015-11-27, 21:32
Aż musiałem sprawdzić w Google, kto to jest Jarek Kuźniar.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2015-11-28, 2:05
22.06.41 myslisz ze teraz jestes bezkarny w internecie ???? co za matoł
Zgłoś
DanielMarley 2015-11-28, 5:10
Żadne słowa nie zostawią takiego śladu jak zajebanie komuś w ryja. Kozak w necie, pizda w świecie i nie jest tak bez powodu. W domu przy kompie to każdy jest mocy...

Wyjebane mam tak samo na hejterów jak i na pozerów i kurwy na wiejskiej.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów