📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mógł lecieć tym jebanym tupolewem.
Skończylibyście porządną szkołę i uczelnię, to by nie było biadolenia, że zarabiacie 2k i nie macie co do gara wrzucić. Ale zamiast skupić się na nauce lepiej było iść się z kolegami najebać prawda?
predator222 napisał/a:
Skończylibyście porządną szkołę i uczelnię, to by nie było biadolenia, że zarabiacie 2k i nie macie co do gara wrzucić. Ale zamiast skupić się na nauce lepiej było iść się z kolegami najebać prawda?
Nie karz odpowiadać na to pytanie ...
Powiedziałbym Wam o pewnej osobie, że jest szmatą. Że jest tępakiem, którego Ci najbiedniejsi z biedronki powinni uczyć ortografii. Powiedziałbym, że gdyby spadł ze swojego ego na swoje IQ to by sobie krótkie nóżki połamał. Powiedziałbym, że skoro tacy jak ta osoba mają w rękach to co mają, to ja wolałbym żyć w bezprawnym państwie. Powiedziałbym, że żyje się ciężko, że ciężko się wybić i że trzeba być na prawdę bezmyślnym palantem, żeby zajmować wysokie stanowisko w państwie. Powiedziałbym... ale nie powiem...
czlowiek powiedzial kurwa prawde a wy sie sracie, jak ktoś kase ma, to kupuje rzeczy oryginalne, markowe. Ktoś kasy nie ma, kupuje w biedronce, wstydzicie sie "biedy" ? tym bardziej kurwa mi was żal i chuj.
predator222 napisał/a:
Odezwał się wielki uczony, mamusia i tatuś fundują ci studia? gratuluje jak byś sam chciał na życie i szkołe zarobić tak jak większość wiedział byś jak jest fajnie. Na dzień dzisiejszy nikt ci nie da umowy o prace, staż, robota na czarno bądź umowa o prace za którą dziękujemy tuskowi, pracodawca ma cie głęboko w dupie może robić z tobą co chce. Opierdoli ci się coś na łeb wyjebie cie z pracy i tyle go widziałeś, nie przysługuje ci urlop czy L4. Sześć lat temu w miejcu gdzie teraz pracuje ludzie za 250-300h dostawali średnio po 3.5 do 4 tysięcy zależy od stanowiska dziś 1/2 tego. Za to kiedyś za 100 zł nie dał rady byś sam zakupów do domu przynieść a teraz za tą kwote zrobisz zakupy w 2 małe torebki jednorazowe ...
Nie powiem Jarek z tą biedotą w biedronce dojebał. Ale osobiście dawno tam zakupów nie robiłem i nie lubię, nie dlatego że to niby dla biedoty, a dla tego że mnie akurat ta sieć sklepów wkurwia. Soki jadą chemią że ja pierdole, kupuje Cole, a smakuje jak napój colopodobny, a jak coś jest normalne, a nie wyprodukowane dla biedronka to cena wcale nie lepsza niż gdzie indziej. Dlatego Biedronkom mówię stanowcze nie.
A poza tym to świetne zagranie polityczne Jarka. Może go i teraz jadą w mediach i próbują kota (czy tam kaczkę) ogonem odwrócić, ale taka prawda, że teraz wszystko drogie. I nikt mi nie wmówi, że to wina rynku bo gdyby panowie pOSŁOWIE obniżyli podatki to ceny byłyby mniejsze a i gospodarka troszkę odżyła. Tylko żeby podatki obniżyć to trzeba najpierw sobie odjąć.
Jebać polityków!!!
A poza tym to świetne zagranie polityczne Jarka. Może go i teraz jadą w mediach i próbują kota (czy tam kaczkę) ogonem odwrócić, ale taka prawda, że teraz wszystko drogie. I nikt mi nie wmówi, że to wina rynku bo gdyby panowie pOSŁOWIE obniżyli podatki to ceny byłyby mniejsze a i gospodarka troszkę odżyła. Tylko żeby podatki obniżyć to trzeba najpierw sobie odjąć.
Jebać polityków!!!
Jarek sam jest biedakiem, tyle że umysłowym. Jak on może kogoś osądzać i przypinać mu etykietkę "biedak", za kupowanie w Biedronce. Może nie wszyscy lubią wydawać na siebie dużo pieniędzy i dlatego wolą kupić tańsze Polskie produkty. Jak by zginął to nie byłoby mi go żal nawet, śmiecia. Wieczorem, wypiję sobie Zimnego Lecha za jego jebane "zdrowie".
coś się mi wydaje ze dołączy do brata:D
Kurwa i mówi to gość, którego rodzinę można spotkać w dziale mrożonek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów