📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zmieniam wczesniejsze zdanie. PO tez jest pojebane:{
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Conscribo napisał/a:
Drogi jest dlatego (cukier) po kilka lat wstecz mieliśmy go w europie za dużo i trzeba było toto eksportować, co było nieopłacalne. Więc geniusze w UE wymyśliły ograniczenia na produkcję cukru i teraz mamy jego debet. To tak na sprostowanie, coby nie pierdolono jakichś nieopatrznych teorii
hmm.. Z mojej perspektywy wygląda to tak: Cukier jest w Polsce.. Jest go tyle co było, ceny rosną, bo przedsiębiorcy wykorzystują kryzys, którego też nie ma (firmy padają-padały i padać będą, przez to, że powstają nowe... fakt, teraz to mało firm się utrzymuje na rynku dłużej niż kilka lat-wiodące marki, ale to przez to, że ludzie coraz szybciej tworzą modernizacyjne rozwiązania, a stare po prostu nie mają popytu.. -nie kupicie przecież czegoś, co zostało zastąpione czymś, co ma lepszą jakość i zastosowanie, w tej samej cenie - innowacja chłopcy i dziewczęta) trzeba się z tym pogodzić
-Po prostu 1 człekokształtny miał łeb, doszedł do kadr "cukrowni" od dupy strony, trafił w taki punkt, że zyski ma ogromne, oni też, a ceny rosną, bo trzeba przygotować ludzi na to, że cukru będzie mniej, ale to za parę lat dopiero... Teraz to wszyscy wykorzystują. a media? Media to wielka propaganda- z książek i z opowiadań się dowiecie prawdy... (chyba, że już są opłacone/opłaceni przez tych, co się o własną dupę boją) pozdro
Jak to - kartofelek na zakupach? Jeszcze chipsy kupuje?
zrobiłby zakupy w biedronce to byłoby taniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów