Bloodwar ty swoje a rzeczywistość swoje. Tak było świetnie i kolorowo, że aż wszystko zbankrutowało. Pod koniec dopłacali nawet do produkcji alkoholu. Na Rakowieckiej nie siedzieli patrioci? A Pilecki to kto był debilu?
Ciekaw jestem kto ci nalał tego czerwonego szamba do głowy. Mam nawet pomysł co zrobić z takimi jak ty- posłać na wyspę PRL II- codziennie zapierdalanie od świtu do nocy za równowartość paczki sucharów i medal ,,przodownika pracy", codzienna dawka propagandy jak to dobrze, na dokładkę ogólny smród, bród, szarość, ubóstwo i kompleksy względem reszty świata a ty gratis otrzymasz prawie nową meblościankę, zestaw kolekcjonerskich pudełek po fajkach i wpierdol od milicji.
Komunizm jest absolutnie jedną z najgorszych rzeczy jaką spłodził ludzki umysł, na równi z faszyzmem, nazizmem i kilkoma innymi. Rzygam jak widzę takie debilne komentarze wychwalające ten system, skoro nawet Urban i inne czerwone barony stwierdzają publicznie, że był do dupy. I jak w tym kraju ma być dobrze, ja pierdole...