18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jaruś
BongMan • 2015-07-15, 19:59
Wszyscy tak się śmiejecie z Jarosława Kaczyńskiego. Ale czy ktoś zadał sobie trud żeby spojrzeć na świat z jego perspektywy?
ukryta treść
Przecież wystarczy kucnąć.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
h................o 2015-07-16, 10:14 2
Śmieją się z kaczyńskiego, bo to oszołom
Zgłoś
o................i 2015-07-16, 10:32 1
freaky napisał/a:

Pierdolenie. Jazda po Kaczyńskich, Macierewiczach, Korwinach i Braunach to element zmasowanej nagonki rządzącej żydokomuny na opcje, próbujące udaremnić całą tę postkomunistyczną agenturę. Ale to od szkopów najbardziej oberwało się Kaczorowi (nie było dnia, w którym niemieckie zeitungi nie porównywały go do kartofla, który grzebie "wypracowane porozumienie"), bo nie trzymał sztamy z Merkelową tak jak Tusk, który za posłuszne wdrażanie jej planu został nagrodzony lukratywną posadą

I przyjdzie jeden człowiek - nazwij go ja chcesz (to tylko nazwisko): Korwin, Tusk, Duda, Kukiz - i obali to wszystko. Pociągnie za sobą ludzi prawych, godnych zaufania, którzy przede wszystkim będą mieli na celu dobro społeczeństwa, dobro narodu polskiego, odetnie się od lobby, korporacje wszelakie utracą swe prawa. Odbierze bogatym - da biednym. Sprowadzi inwestorów i da pracę WSZYSTKIM. Szpitale będą leczyć ludzi. Sądy będą karać.

Jestem utopistką... ale bez przesady

Zresztą, już był jeden co skakał przez płot, Maskę Boską w klapie nosił, chciał być ja Piłsudski i chciał dla "nas" jak najlepiej.
Pluję na nich jednakowo!!!

edit: Zapomniałam o najważniejszym - wprowadzi w czystej postaci wolny rynek, kapitalizm pełną gębą, a jednocześnie podniesie świadczenia socjalne
Zgłoś
konrad100 2015-07-16, 15:45
werther napisał/a:

Różnica wzrostu między Kaczyńskim i Kwaśniewskim to 1cm. Czemu nie jedziesz po komuchu?

Pewnie chodzi mu o to że to Jarek to kaczka. Zrozumiałem przesłanie, ale dowcip nieudany ( jak zwykle )
Zgłoś
kalijanek 2015-07-16, 18:00 1
wybory się zbliżają to ten teraz będzie agitował. Wole już jarka niż tych oszustów i złodziei

Tu i teraz.
Zgłoś
meriadoc 2015-07-17, 14:40
Ból dupy ludzi nie umiejących sobie poradzić w prawdziwym życiu, me gusta ! Jebani kryptosocjaliści "antysystemowcy", żal was, browar dla BongMana

Sapere Aude
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów