''Kiedyś Rowan Atkinson mówił, że już nigdy nie zagra Jasia Fasoli. Dzisiaj zrobił wyjątek - ku uciesze miliardów widzów przed telewizorami. Najfajniejszy fragment ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich.''
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rowan zawsze w formie
Zajebisty Vangelis, zajebisty Rowan A, zajebista parodia "Rydwanów ognia" ;]
Piwo się należy!
tutaj oryginalny "bieg po plaży" :
Eurolot S.A
Piwo się należy!
tutaj oryginalny "bieg po plaży" :
@up
to nie musi ze sobą kolidować
to nie musi ze sobą kolidować
ja osobiście bardzo lubie jasia fasole , wychowałem się na tym serialu ale na otwarciu olimpiady wg mnie nie ma nic zabawnego
@up powinni go wziąć na otwarcie paraolimpiady, lepiej by się wpasował.
On nie zagrał Jasia Fasoli po prostu wykonał parodie ( kabaret ) . Wszyscy od razu go przypisują do jego jedynej roli.
ta cała ceremonia otwarcia była beznadziejna
jedynie to z Fasolą było coś warte
jedynie to z Fasolą było coś warte
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów