18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Jasio i lukier
k................7 • 2013-05-08, 16:17
Pewnego dnia Jasiu wraca ze szkoły do domu i zastaje w kuchni swoją matkę na stole uprawiającą seks z nowym facetem:
- Mamusiu, co wy robicie?
- Eee... pieczemy ciasteczka synku.
- Okej - i poszedł do swojego pokoju.
Następnego dnia Jasiu idzie do sypialni i mówi do mamy:
- Mamusiu, dzisiaj znowu piekłaś ciasteczka z tym panem, prawda?
- Tak, a skąd wiesz?
- Bo przed chwilą zlizałem lukier ze stołu.

Zgłoś
j................a 2013-05-08, 16:21
chyba lukier
Zgłoś
sawass 2013-05-08, 17:32
to jest słodkie?!?

"śmierć, ból i cierpienie to kwestia przyzwyczajenia"
Zgłoś
innyczlowiek 2013-05-08, 17:40
jak się je dużo owoców to jest słodkie - potwierdzone info od dziewczyny
Zgłoś
Svetlan 2013-05-08, 18:11 18
innyczlowiek napisał/a:

jak się je dużo owoców to jest słodkie - potwierdzone info od dziewczyny

Potwierdzam
Zgłoś
Tocha1991 2013-05-08, 18:22 1
Svetlan Przecież ty jesteś facetem. chyba nie powiesz mi że homoseksualistą?
Zgłoś
adekniejadek89 2013-05-08, 19:12 54
ej to ma być sadistic? wpierdalać ryby, mięcho, palić szlugi i zapijać wódką - niech poczują smak faceta
Zgłoś
malinowa87 2013-05-08, 22:30 1
Po ananasie jest słodkie, a po kokosie ładnie pachnie
Zgłoś
maciek24043 2013-05-08, 22:39 21
@up no to w takim razie smacznego
Zgłoś
wowka01 2013-05-08, 22:59 16
malinowa87 napisał/a:

Po ananasie jest słodkie, a po kokosie ładnie pachnie

Coś czuję, że to nie jedyne smaki spermy jakie znasz...
Zgłoś
raskolnikov74 2013-05-08, 23:43 1
Ogarnijcie się ludzie, to dowcip dla 10latków
Zgłoś
eligurf 2013-05-09, 0:00 2
Sperma jest słodka zawiera fruktozę więc smaki owocowe wchodzą w rachubę. Z tejże fruktozy energię biorą plemniki. Tego uczyli w szkole, w czasach gdy jeszcze w szkole uczyli, a nie przepychali bandę idiotów z klasy do klasy.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
raskolnikov74 2013-05-09, 0:22 1
@eligurf

Moja żona jest szkolnym pedagogiem, nie wiecie 1/100 z tego, co się kurwa teraz dzieje w szkole. Wystarczy zaświadczenie o literkofobii o możesz przystępować do matury bez znajomości alfabetu - mówiąc w uproszczeniu
Zgłoś
artemi 2013-05-09, 0:55
Za smak i zapach odpowiadają m.in związki nazywane jadami trupimi (kadaweryna i putrescyna)... i nie zawsze ma się na to wpływ (chociaż panowie np. wcinający namiętnie białka na masę pewnie skargi słyszeli).
Może być cechą indywidualną faceta (różne osoby też mogą mieć różną wrażliwość kubków smakowych i inaczej odczuwać).

I nie wiem czy zwykle te związki nie są właśnie bardziej wyczuwalne od fruktozy. Przynajmniej ja mam takie doświadczenie...ale pewnie miałam niepowtarzalną okazję poznać SMAK FACETA - czyli coś w rodzaju domestosu
Zgłoś
raistpol 2013-05-09, 4:26
@Malinowa87

A nie myślałaś o tym. by zostać doradcą smaku?

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów