18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Jasiu idzie na wojne
z................r • 2011-02-12, 20:10
II wojna światowa. Jasiu został wezwany do wojska. W domu płacz i lament. Jasiu widząc płaczącą matkę stara się ją pocieszyć:
-Nie płacz mamo. Zabije szybko kilku Niemców i wrócę. Obiecuję.
Mama na to:
- Jasiu proszę. A jak ci się tam coś stanie? A jak cię zabiją?
Jasiu odrzekł ze spokojem:
- Mnie? Ale za co?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
B................x 2011-02-12, 20:27 21
na poniedziałek napisz na kartce 100 razy "nigdy więcej nie wstawię dowcipu na sadistica" i pokaż wychowawczyni
Zgłoś
Dr.Mengele 2011-02-12, 20:37
@up, to sam wymyśl lepszy a nie lamentujesz jak Bierut nad rozlaną wódką.
Zgłoś
K................e 2011-02-13, 14:19 3
co wy chcecie? zero bluzgów... teraz już nikt nie rozumie dowcipów z żartem słownym, tylko, chuj, kurwa, pizda, sex, jebanie, justin bimber... apokalipsa, kurwa mać.
Zgłoś
strike 2011-04-30, 23:45 5
Z tymi komentarzami typu: "wypierdalaj z tym sucharem", "won do szkoły" to tylko po to by sobie piw nachapać. Ot taka zabawa dla gimbusów.
Zgłoś
vampirevorador 2011-05-01, 0:12
jak dla mnie to dobry kawał
Zgłoś
typczan 2011-05-01, 0:43
A jak dla mnie suchar. Chyba by mnie zlinczowali , jakbym opowiedział wśród znajomych. Kawał powinien rozpierdalać, a nie wywoływać uśmiech !
Zgłoś
ritu4l 2011-05-01, 10:35
Oj tam pierdolicie, Jasio dobrze gada, niemców trzeba zabijać. I chuj im do dupy
Zgłoś
wacek6 2011-05-01, 17:58
Mimo że nie wyślę cie do szkoły, to jednak muszę przyznać że wzniosłeś się na wyżyny sucharnictwa.
Zgłoś
Skupek 2011-05-02, 10:37 3
Borofix napisał/a:

na poniedziałek napisz na kartce 100 razy "nigdy więcej nie wstawię dowcipu na sadistica" i pokaż wychowawczyni

wacek6 napisał/a:

Mimo że nie wyślę cie do szkoły, to jednak muszę przyznać że wzniosłeś się na wyżyny sucharnictwa.

Ej dziewczęta, co nawet jednego tematu nie macie założonego, nie komentujcie najlepiej, skoro nic do tego serwisu nie wnosicie.
Zgłoś
B................s 2011-05-03, 22:17
za żywota kurwa.
Zgłoś
itswrong 2011-05-06, 0:13
Bardziej preferuje ten:

Idzie dwóch białych i jeden czarny. Nagle jeden biały mówi do drugiego
-Ty, chodź mu dokopiemy
Drugi na to:
No dobra..(chwila zastanowienia) ej, a co będzie jak on nam dokopie?
Pierwszy:
Nam? ale za co?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem