Jasiu Znaleziony ; )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Auta na dwa dni tam postawili;) Miedzy teraz a po 2 dniach nie ma żadnej różnicy. Jak ktoś z was coś gdzieś posłał to wyjebali was w kakao;D
0;51-1;05 gość w zielonej koszuli od 2 dni tam lata bo usłyszał że za dwa dni się spotkają
0;51-1;05 gość w zielonej koszuli od 2 dni tam lata bo usłyszał że za dwa dni się spotkają
Proximate pomyślałem o tym samym. Jednak wiecie co? Mimo wszystko zaufam mu. Mimo wątpliwości, że $ może wziąć dla siebie, wpłacę je. Chociaż dla samosatysfakcji. Ja będę miał czyste sumienie w każdym wypadku, a jeśli to wypali to Jasiu zrobi kursy i damy mu WIARĘ W ŻYCIE! wierzymy w Ciebie, autorze filmiku i w Twoją szczerość. Chociaż po samej inicjatywie wydaje mi się, że to nie jest fake ale w zamian chce filmik jak nasz celebryta już się wybije! DEAL?
Wierze w takich ludzi jak pan Jasio . Tylko żeby ta cała inicjatywa nie poszła w pizdu jak ludzie wpłacą pieniądze , ale musi wypalić i Ci którzy takim ludziom pomagają okażą się w porządku piwoo !
Jak śpiewał Kaczmarski: "nie pomnij, że mądry nie śmiej się z klęski" - tak też uważam. Według mnie nie należy kłaść krzyżyka nad nikim, a nasze uczłowieczenie określa nasz stosunek do bliźniego. Jeśli jesteśmy ludźmi - wszyscy jesteśmy braćmi, to nie powinno wydawać się dziwne, że jeden podaje pomocną dłoń drugiemu. A niestety tak wychodzi, że wspólna pomoc i choćby dobre słowo jest niemal ewenementem w dzisiejszych czasach.
Cała beczka piwa dla młodych co to ogarnęli!
Cała beczka piwa dla młodych co to ogarnęli!
Blazejekk napisał/a:
Fajnie młodzi zorganizowali. Jeszcze jakaś wiara w ludzkość jest i że nie każdy jest egoistą.
przecież on początkowo chciał sobie nabić wyświetleń i zarabiać więcej na programie partnerskim no ale teraz się już nie może wycofać, bo go opinia publiczną przemieli i wypluje.
dk2626 napisał/a:
Ten mój post wyżej to drobna pomyłka, sorry.
ten chyba też bo ten filmik wszyscy tutaj widzieli.
Proximate napisał/a:
A ja napiszę odmienny komentarz do tych powyżej:
Możecie wysyłać na Jacka "Jasia" pieniążki na konto podane przez autora, ale jaką macie pewność, że ta kasa nie pójdzie na właśnie autora, i że całą kasę przekaże Panu Jackowi?
Pewności takiej nie macie, więc ja podziękuję za taki niepewny interes, bo nie wiem czy bym pomógł facetowi, który stracił prawie wszystko czy kolesiowi, który wymyślił pomysł na przekręt.
Czekam na hejt.
Datki będą przekazywane przez portal indiegogo.com, więc raczej nie powinna to być jakaś ściema/chwyt reklamowy, bo powinno to zostać sprawdzone. Sam wpłacę parę groszy na Jasia, bo widać, że jest on porządnym obywatelem, którego szczęśliwy los opuścił i skończył tak jak skończył, albo i nie skończył. Tak więc Polacy, jeśli jesteście prawdziwymi Polakami to wspomóżcie rodaka w potrzebie!
Pozdrawiam.
daj kurwa ten link bo ci kurwa piwa nie dam za ten film złamasie!!
watch?v=BdZMtTy-kwk&feature=relmfu
Proszę, panowie Wystarczyło wpisać w google "Jasiu znaleziony"...
Proszę, panowie Wystarczyło wpisać w google "Jasiu znaleziony"...
no jest jakas forma wysylania pieniedzy czy kurwa nie?
pewnie przechla wszystko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów