Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powodzenia w akcji, mam nadzieję, że zostaną wrzucone filmiki z przebiegu "akcji" ( nie wiem czy odpowiednie tutaj jest stwierdzenie płacimy - wymagamy)
Mnie się wydaje czy głos kolesia który jest pomysłodawcą Akcji "Jasiu" to ten sam co na tym filmiku na YT? /watch?v=jQpd_PlI-o0
witamy na planecie ziemia.
Piwko za wstawkę, pomysł i chęci.
Auta na dwa dni tam postawili;) Miedzy teraz a po 2 dniach nie ma żadnej różnicy. Jak ktoś z was coś gdzieś posłał to wyjebali was w kakao;D
0;51-1;05 gość w zielonej koszuli od 2 dni tam lata bo usłyszał że za dwa dni się spotkają
Widze typie, że film i napisy cie przerosły w chuj. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz, oglądasz i nie wiesz co, a najgorsze, że się tym chwalisz głośno. Zanim mi odp, obejrzyj ten filmik z 10 razy, zaproś kolegów, rodzine, przeanalizujcie i wtedy odp
Szacunek za pomoc temu człowiekowi-myślę, że to będzie dobra inwestycja.
ten chyba też bo ten filmik wszyscy tutaj widzieli.
ja nie widziałem, więc nie wypowiadaj się za wszystkich.
A ja napiszę odmienny komentarz do tych powyżej:
Możecie wysyłać na Jacka "Jasia" pieniążki na konto podane przez autora, ale jaką macie pewność, że ta kasa nie pójdzie na właśnie autora, i że całą kasę przekaże Panu Jackowi?
Pewności takiej nie macie, więc ja podziękuję za taki niepewny interes, bo nie wiem czy bym pomógł facetowi, który stracił prawie wszystko czy kolesiowi, który wymyślił pomysł na przekręt.
Czekam na hejt.
Kiedyś myślałem podobnie do Ciebie, o Owsiaku caritasie i całym tym gównie, ale poznałem kogoś kto wierzy w to że pomaga i muszę kurwa przyznać, że też zacząłem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów