Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytanie tylko czy rama wytrzyma może będzie niedługo lepszy materiał z udziałem tego kolesia.
Przewiercali tłumiki, kupowali kolorowe ledy pod te popierdułki, zmieniali kolory i podświetlenie zegarów, kupowali naklejki. A ja dostawałem na każde urodziny od dziadka po 20 złotych... I przynajmniej nie wkurwiałem ludzi tym zjebanym bzyczeniem pod oknami, szkoda, że miałem wtedy mało lat, teraz bym ich poprzejeżdżał samochodem, a jakby który był jeszcze ciepły, to przeszukanie kieszeni i gwałt.
Powiem Ci tak. Czasami są chwile, że po oglądaniu czerwonych skarpet z dupy albo srających na siebie japonkach masz ochotę obejrzeć coś innego i to jest właśnie ten post
jak widać żeby zapierdalać nie trzeba ścigacza kawasaki sraka za 10koła
Akurat widziałem artykuł w oryginale z tym video na jakimś portalu i typek wsadził około 10 tyś PLN w przeliczenia na nasze w sam silnik, żeby to tak latało...
A swoją droga ma głównie takie odejście bo dwusów, ale smutno bo szlif trzeba co sezon i pali tyle co 4 takie kawasaki
ale smutno bo szlif trzeba co sezon i pali tyle co 4 takie kawasaki
Tam sie szlifow nie robi, to nicasil
Oglądając ten filmik przypomniały mi się czasy kiedy moi rówieśnicy po kolei dostawali na swoje urodziny skutery, brali je*ane blachary (?) na siedzenia, jeździli z nimi do lasu i macali po dupie. Łączyli się w gangi skuterowe i nie chcieli nikogo przyjmować bez tych pięknych maszyn.
Przewiercali tłumiki, kupowali kolorowe ledy pod te popierdułki, zmieniali kolory i podświetlenie zegarów, kupowali naklejki. A ja dostawałem na każde urodziny od dziadka po 20 złotych... I przynajmniej nie wkurwiałem ludzi tym zjebanym bzyczeniem pod oknami, szkoda, że miałem wtedy mało lat, teraz bym ich poprzejeżdżał samochodem, a jakby który był jeszcze ciepły, to przeszukanie kieszeni i gwałt.
Idź bądź pedałem gdzieś indziej.
To jest skuter w sumie nie wiem jaki, lecz silnik jest tam niesamowicie wyżyłowany czyli polerki kanałów dolotowych i inne polerka cylindra i tłoka oczywiście przypuszczam że ten kibel jest coś na wzór simsona. Zawarty tutaj zestaw jest wart na pewno więcej jak 500 zł mówię oczywiście o tłoku i cylindrze typu "BigBore" jest to pojemność od 70 do 90cc. Nie wspominając o tym jak się już kupuje wzmacniane wały, żeby mogły wytrzymać przeciążenia jakie daje im potężne 11 kuni mechanicznych. I tak to jest silnik 2t.
A za 10k wyrobisz sie z motocyklem, jego przeglądem, wymianą opon, kupnem kombinezonu, wahą i wypadem na tor, jak sam zrobisz sobie przegląd to jeszcze na kurs prawka starczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów