Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A na zdjęciu jest kto ??? Nienawidzę jak debile wrzucają na sieć zdjęcia swoich ( dzieci, rodzeństwa, kuzynostwa, etc...) bo zj***łes mu przyszłość. Jak np. zechce zostać Prezesem nienawidzonej pewnie przez Ciebie korpo to dupa nie zostanie. Czemu ? bo jego krewny jest DEBILEM, a to przenosi się przez geny... TYM samym GRATULUJĘ ekshibicjonizmu nędzna kreaturo
Niby baba, a mądrze gada.
A na zdjęciu jest kto ??? Nienawidzę jak debile wrzucają na sieć zdjęcia swoich ( dzieci, rodzeństwa, kuzynostwa, etc...) bo zjebałes mu przyszłość. Jak np. zechce zostać Prezesem nienawidzonej pewnie przez Ciebie korpo to dupa nie zostanie. Czemu ? bo jego krewny jest DEBILEM, a to przenosi się przez geny... TYM samym GRATULUJĘ ekshibicjonizmu nędzna kreaturo
Pojebany... Gdyby on jeszcze wstawił jakieś kompromitujące fotki...
Sam pewnie masz chujowe geny i się wyżywasz na innych
Pozdrawiam !
Pojebany... Gdyby on jeszcze wstawił jakieś kompromitujące fotki...
Sam pewnie masz chujowe geny i się wyżywasz na innych
Pozdrawiam !
Nie nie mam pojebanych genów, ale musi do Twojej głowy dojść coś tak prostego jak zgoda na publikacje Młody chłopiec nie jest jeszcze świadom co powodują publikację zdjęć na internecie...
Jeśli masz ochotę to wstawiaj zdjęcia nawet swojej dupy, mi to nie przeszkadza. Nie mogę natomiast zrozumieć upublicznianie wizerunku osoby, która jest bezbronna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów