Filmik w jakości w HD 1080 i dźwiękiem Dolby surround 5.1, polecam oglądać na pełnym ekranie. Co prawda czasem wystarczy wyjść na zewnątrz, żeby mieć lepsze efekty, ale komu by się chciało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przyroda jest zajebista - lepsza nawet od sadola. Jak ktoś jest z miasta maczet i noży a lubi wiewiórki to znam miejsce gdzie jedzą z ręki - ba - nawet po nogawce wejdą żeby wyciągnąć smakołyk z kieszeni. Proszę tu fotki
plus.google.com/u/0/photos/109491016505335433175/albums/5953096776886274593
plus.google.com/u/0/photos/109491016505335433175/albums/5953096776886274593
Zawsze mnie zastanawiało, jak te filmy powstają, jak są ustawione kamery, jak to możliwe, że zwierzeta zachowują się tak, jakby nie czuły obecności człowieka...
fiera - polecam "surykatki" - ten film dopiero daje do myslenia o tym, o czym piszesz.
Cytat:
Zawsze mnie zastanawiało, jak te filmy powstają, jak są ustawione kamery, jak to możliwe, że zwierzeta zachowują się tak, jakby nie czuły obecności człowieka...
To są zwierzęta - aktorzy
jak oni to kurwa nakręcili?!
RagicMabbit napisał/a:
Przyroda jest zajebista - lepsza nawet od sadola. Jak ktoś jest z miasta maczet i noży a lubi wiewiórki to znam miejsce gdzie jedzą z ręki - ba - nawet po nogawce wejdą żeby wyciągnąć smakołyk z kieszeni. Proszę tu fotki
A na zdjęciu jest kto ??? Nienawidzę jak debile wrzucają na sieć zdjęcia swoich ( dzieci, rodzeństwa, kuzynostwa, etc...) bo zjebałes mu przyszłość. Jak np. zechce zostać Prezesem nienawidzonej pewnie przez Ciebie korpo to dupa nie zostanie. Czemu ? bo jego krewny jest DEBILEM, a to przenosi się przez geny... TYM samym GRATULUJĘ ekshibicjonizmu nędzna kreaturo
jeeeeeej! wiewior zyje, jastrzab bedzie musial zajebac zajaczka <3
Te kamery albo są zamontowane na stałe i nagrywają dziesiątki godzin materiałów z których potem się coś skleca, albo też są montowane na różnego rodzaju "robotach" zdalnie sterowanych - tak np filmuje się misie polarne i foki na biegunie.
No fajny filmik z happy endem. Tylko, że w przyrodzie rzadko kiedy jest tak kolorowo. Drapieżnik jak już zdecyduje się zaatakować, to w większości przypadków atak się powiedzie. Gdyby taki jastrząb na każde polowanie tracił tyle energii, a wiewiórkę złapałby dopiero za dziesiątym razem, to dawno zdechły z głodu, nie mówiąc już o jego pisklakach w gnieździe:) To mnie zawsze śmieszy w programach przyrodniczych czytanych przez Czubównę, tam zawsze antylopa ucieknie przed gepardem No ale z drugiej strony telewizja nie może pokazywać brutalnych scen w niedzielę w porze obiadowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów