📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te, mistrzunio od poprawnej polszczyzny - weź sobie skumaj do czego w języku polskim służy ujęcie wyrazów lub zdań w cudzysłów. A póki co wypierdalaj.
DAGFEN cwaniaczku, w końcu i tak wyjdziesz z domu. W tym świecie nie będzie już tak kolorowo i wesoło
ja bym tylko tam wpadł i jakas panne do konta i ciach ciach
Jak już zostanę Królem, to wprowadzę takie święto! Będzie jazda:)
combo napisał/a:
ten filmik tylko udowadnia że to nie prawda, iż w US-&-A żyją same grubasy ! ja tam żadnego grubasa który by brał udział w tym flash mobie nie widze
Nie słyszałeś? Przed akcją mówili, że grubasów nie biorą
DAGFEN napisał/a:
I będę się czepiał ortografii, bowiem nie chce aby Sadistic był portalem tłuków tak jak Demotywatory.pl.
Wydaje mi się, czy może żeby czepiać się ortografii najpierw trzeba ją wystarczająco dobrze pojąć i "naumieć"?
TUKÓW się pisze!
pl.wiktionary.org/wiki/tuk
Nie używaj słów, których nie pojmujesz...
Idąc Twoim tropem chyba sam będziesz musiał siebie zwalczać tutaj
ryba_pl napisał/a:
Dagfen jesteś żałosny, jak można nie zrozumieć, że wstawienie gupi w cudzysłów to specjalny zabieg, będąc tak ograniczonym nie zabieraj głosu na tym portalu....
Byś pomyślał On dał cudzysłów dopiero jak mu uwagę zwróciłem.
Tez napisał/a:
TUKÓW się pisze!
pl.wiktionary.org/wiki/tuk
Nie używaj słów, których nie pojmujesz...
Idąc Twoim tropem chyba sam będziesz musiał siebie zwalczać tutaj
Weź sobie słowniczek zamiast wikipedii i popatrz, że takie słowo jakjak tluk też jest- nie popełniłem błędu
DAGFEN napisał/a:
Byś pomyślał On dał cudzysłów dopiero jak mu uwagę zwróciłem.
Zgadza się. Przyznam się bez bicia :]
Wkurwia mnie, jak pokemony 'piszom' jak im się podoba, ale przeginanie w drugą stronę, też fajne nie jest.
Napijcie się piwka zamiast się napinać.
Kicha Wam w końcu wypadnie.
Panowie w tym temacie nie pojawi się już żaden komentarz dotyczący (nie)poprawności językowej
Offtopujecie i niepotrzebnie się kłócicie
każdy następny zbędny komentarz 'nagrodzony' zostaję Ostrzeżeniem
Nie wierze, że żaden z nich nie dostał wpierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów