Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny ortograficzny przygłup Wracaj do podstawówki uczyć się pisać GŁUPKU.
Taaa... Widzę, że każde słowo już należy ująć w cudzysłów jeśli jego błędne użycie jest celowe, aby takie "Grammar Nazi" się nie przypierdoliło.
Swoją drogą, żadnego konstruktywnego postu, prócz przypierdalania się do czyjejś pisowni jeszcze nie spłodziłeś..
Przedłużasz sobie tym członka?
Taaa... Widzę, że każde słowo już należy ująć w cudzysłów jeśli jego błędne użycie jest celowe, aby takie "Grammar Nazi" się nie przypierdoliło.
Swoją drogą, żadnego konstruktywnego postu, prócz przypierdalania się do czyjejś pisowni jeszcze nie spłodziłeś..
Przedłużasz sobie tym członka?
Hahhaha, tak on z pewnością napisał to specjalnie. W szkole też pisał tak specjalnie, że gały dostawał. A jak nie widziałeś, żadnego konstruktywnego posta z mojej strony to tylko dlatego, że jesteś ślepy bądź ograniczony- zobacz sobie po podglądzie piw I będę się czepiał ortografii, bowiem nie chce aby Sadistic był portalem tłuków tak jak Demotywatory.pl.
Może ta pisownia Cię tak boli bowiem sam jesteś niedouczony, albo na swoją obronę posiadasz dysleksję wmówioną jak reszta głąbów?
Hahhaha, tak on z pewnością napisał to specjalnie. W szkole też pisał tak specjalnie, że gały dostawał. A jak nie widziałeś, żadnego konstruktywnego posta z mojej strony to tylko dlatego, że jesteś ślepy bądź ograniczony- zobacz sobie po podglądzie piw I będę się czepiał ortografii, bowiem nie chce aby Sadistic był portalem tłuków tak jak Demotywatory.pl.
Może ta pisownia Cię tak boli bowiem sam jesteś niedouczony, albo na swoją obronę posiadasz dysleksję wmówioną jak reszta głąbów?
Chyba wiem czy pisałem to specjalnie, czy nie? :]
Rozumiem, że można się przypierdolić do błędów ortograficznych, owszem. Ale bez przesady, robisz to nałogowo.
Poza tym, nie bronię się tu żadną dysleksją, dysortografią, czy innym gównem dla ludzi, którym nie chciało się odrobinę pouczyć w szkole.
EOT z mojej strony.
Rozumiem, że można się przypierdolić do błędów ortograficznych, owszem. Ale bez przesady, robisz to nałogowo.
Bo mi się tak podoba i będę to dalej kontynuował
A co do otrzymanych piw, to może czasem odejdź od komputera, a nie podniecasz się, że dostałeś od kogoś piwo. Dla mnie akurat to nie świadczy o tym, że jesteś fajny.
A mnie interesuje ''co to za nuta leci w tle''
Tyler Walker - Hello everyone
Co do nuty google nic nie podpowiada, ale cały kawałek znajdziesz w playerku na tylerwalkermusic.com
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów