📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
d1abol napisał/a:
Szkoda kolesia... przez jakiegos polmozga mogl stracic zycie.
Pół mózgiem w tej sytuacji bez wątpienia jest motocyklista. Gdyby jechał po torze, zapewne nie spotkałby takiej niespodzianki. Rolnik spokojnie orze sobie pole a tu jakiś pojeb wjeżdża mu na działkę.
wszystkiego sie spodziewalem, ale nie ciagnika
to pewnie była realizacja prezentu "jazda motocross" prezentmarzen.com/jazda-motocross-w-warszawie/
Kurwa co za chuj w tym traktorze. Jakby jeździli na crossach po ulicy to by był pierwszy pod ratuszem z protestem przeciwko crossowcom i żeby wybudowano im tor. Mają tor to teraz będzie się tłumaczył, że tam nie powinni jeździć... Ehh nienawidzę takich bezmózgów. Potem ludzie dziwią się dlaczego są wypadki.
Kurwiran napisał/a:
Co wy wszyscy tak żeście się na tego traktorzystę uwzięli. Włóczy sobie chłop pole, a tu mu jakiś pojebany małolat na motorku wyskakuje. Dobrze tak skurwielowi, niech się nauczy że po cudzym się nie jeździ. Mógł mieć to złamanie otwarte to by przynajmniej było na hardzie co pooglądać.
powiedz mi kolego gdzie można Twoje pole wieśniaczku znaleźć to chętnie przyjadę i pokażę Ci jak się ora mordy takim pajacom, to że nie możesz nawet podstawówki ukończyć to nie znaczy że musisz się tym chwalic wszem i wobec.
To jest tor motocrossowy, a idiota na traktorze pewnie go równał ew chuj wie co robił, tak czy siak nie powinno go tam byc i nalezy my się porządny wpierdol.. a chłopaczek ma nie dosc że nogi połamane to jeszcze lewa ręke :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów