📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
hehehe o skurwysyn, jaki suprise Nasuwa się pytanie... Kto w tym wypadku - "zaorał glebę"?
No tego się nie spodziewałem
Kurwa, spodziewałem się, że straci równowagę, przyczepność albo że podczas skoku puści motocykl. Ale kurwa Ursusa bym się tam nie spodziewał.
Co za pojebaniec traktorem pokrosować przyjechał
@DeJotPe
Oglądałeś do końca film ze zrozumieniem? Traktorzyście włos z pod pachy nie spadł bo po oględzinach traktora przyszedł sprawdzić co z motocyklistą
Oglądałeś do końca film ze zrozumieniem? Traktorzyście włos z pod pachy nie spadł bo po oględzinach traktora przyszedł sprawdzić co z motocyklistą
Oj, znam to uczucie jak po takim jebnięciu nie można złapać oddechu Dobrze, że koleś wyżył.
Co wy wszyscy tak żeście się na tego traktorzystę uwzięli. Włóczy sobie chłop pole, a tu mu jakiś pojebany małolat na motorku wyskakuje. Dobrze tak skurwielowi, niech się nauczy że po cudzym się nie jeździ. Mógł mieć to złamanie otwarte to by przynajmniej było na hardzie co pooglądać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów