📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Beka z idiotów jeżdżących po lasach tymi swoimi pierdzącymi żbikami zawsze w cenie
Inna forma żyłki na pierdziawki w lesie?
Hahaha ja pierdole... Wy tam wyżej tak wszyscy na poważnie? czy to tylko trolle? czy mi sie to kurwa śni
Bo nie wierze, że ktos jest zdolny życzyć komuś śmierci tylko i wyłącznie, że sobie jeździ crossem....
Krótki filmik teoretycznie dosyc zabawny/glupkowaty, a tu kurwa taki hejt... hahah no nie wierze.
Bo nie wierze, że ktos jest zdolny życzyć komuś śmierci tylko i wyłącznie, że sobie jeździ crossem....
Krótki filmik teoretycznie dosyc zabawny/glupkowaty, a tu kurwa taki hejt... hahah no nie wierze.
SpecNazi napisał/a:
Szkoda, że wyszło z mody przywiązywanie linek śmierci przynajmniej mniej tych kurew by jeździło po lasach
Idzie wiosna, może trzeba powrócić do sprawdzonych sposobów. Ile materiału na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów