📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
NISSAN PRIMERA nr rejestracyjny FSL 76WY Polisa: PL-PA2 0136970 BALCIA INSURANCE SE
Znając życie, to gość pewnie spierdolił.
P.S. Dosyć dobra kamera, udało się złapać nr rejestracyjne przy tak dużej prędkości - pewnie więcej warta, niż Gulf
Znając życie, to gość pewnie spierdolił.
P.S. Dosyć dobra kamera, udało się złapać nr rejestracyjne przy tak dużej prędkości - pewnie więcej warta, niż Gulf
Up Zgadza się. Wszyscy świadkowie zatrzymali się łącznie z kierowcą ciężarówki ale winowajca dał nogę. Policja po oględzinach miejsca zdarzenia udała się do miejsca zamieszkania sprawcy tego zajścia celem zabrania prawa jazdy do rozprawy sądowej oraz wręczenia mandatu w wysokości 500 zł. Golfina przed wypadkiem stan kolekcjonerski, miętowa kondycja. Jeżdżony sporadycznie od święta.
Uuuu szkoda samochodzika... Ale i tak w miare wyszedł z tego. Pewnie sprawca twierdził, że Cie nie zauważył i dlatego spierdolił? Co to za kamerka? Dobra jakość, a sam myslę nad kupnem.
"Siano Golfami zwożo, szlachcice"
MeczoJuh*
Jeżeli faktycznie stan kolekcjonerski to pewnie gulf więcej warty od wszystkich Twoich aut razem wziętych.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Jeżeli faktycznie stan kolekcjonerski to pewnie gulf więcej warty od wszystkich Twoich aut razem wziętych.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Szczęście w nieszczęściu bo akurat udało się trafić, że miał gdzie spierdolić bo przerwa w barierkach była.
Mam nadzieję, że winowajca co spierdolił po dupie dostanie za to. Również proszę o model kamerki ;-D
Mam nadzieję, że winowajca co spierdolił po dupie dostanie za to. Również proszę o model kamerki ;-D
JackCactus napisał/a:
Golfina przed wypadkiem stan kolekcjonerski, miętowa kondycja. Jeżdżony sporadycznie od święta.
Riiiight, a ta wgniotka na prawym nadkolu i ujebany jak murzyńska chata tył to fabryczne ficzery na zamówienie
MaczoJuh napisał/a:
kamerke i to HD do takiego auta xD A swoja droga zachowal sie jak pizda ;d Zero kierowcy
Zachował się jak pizda? Co miał zrobić, teleportować się? Prowadziłeś w ogóle kiedyś samochód? Reakcja bardzo dobra, gdyby hamował - doszłoby do tragedii, gdyby odbijał w lewo - to samo. Wykorzystał jedyne logiczne rozwiązanie i za to brawa.
model kamerki z gulfa daj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów