📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kurwa mać... norma, wyprzedzanie na podwójnej ciągłej i to jeszcze ciężarówką... kierowcą osobówki też nie zbyt rozgarnięty - zamiast spierdalać na pobocze to kurwa staje na środku pasa... mam wrażenie że coraz więksi idioci dostają prawko w tym kraju
INOGIEKSA, zawsze stawiasz wszystkim browar? Może od razu skrzyneczkę?
A propos filmiku, takich pojebów w tirach jest cała masa w Polsce, sam ostatnio byłem świadkiem, jak tiruś wyprzedzał sobie auta przy stówce, lewym pasem i jakoś się nie przejmować co jedzie z przeciwka.
A propos filmiku, takich pojebów w tirach jest cała masa w Polsce, sam ostatnio byłem świadkiem, jak tiruś wyprzedzał sobie auta przy stówce, lewym pasem i jakoś się nie przejmować co jedzie z przeciwka.
A też połaszę się na browar od INOGIEKSA...
A co do filmiku, to bym musiał się zatrzymać i gacie zmienić.
A co do filmiku, to bym musiał się zatrzymać i gacie zmienić.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Niеbieski napisał/a:
Widzisz, to co prezentujesz, to jest brak kultury na drodze właśnie.
brakiem kultury a przede wszystkim myslenia jest taka jazda. w takich chwilach raczej nie ma miejsca na kurtuazje bo nie sądze zeby zrobila wrazenie na kims kto w taki sposob ryzykuje na drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów