📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
nie wiem co jest gorsze jechać za tirem ,który jedzie wolno a z przeciwnego pasa spory ruch,
czy jak ma sie takiego pojeba za sobą i chce sie jechać przepisowo a on ci siedzi na dupie i czeka żeby mijać nawet na ciągłej
czy jak ma sie takiego pojeba za sobą i chce sie jechać przepisowo a on ci siedzi na dupie i czeka żeby mijać nawet na ciągłej
Po przeczytaniu tytułu i opisu filmiku, wiedziałem, że będę mógł spodziewać się klasycznej "kurwy".
może mi sie magnes popsuł.
moja kamerka nie przyciąga zjebów, jezdze juz pol roku z nia i nic nie nagralem ciekawego :C
może mi sie magnes popsuł.
a taka ładna muzyczka w tle i na harda by było !! szkoda ze hamulce dały rade a nie pusciły ehhh
@pkh
Jak chcesz nagrać coś ciekawego to włącz takie myslenie jak kierowca TIRa z filmiku Zaraz nagrasz jakas czołówkę czy potrącenie dziecka
Jak chcesz nagrać coś ciekawego to włącz takie myslenie jak kierowca TIRa z filmiku Zaraz nagrasz jakas czołówkę czy potrącenie dziecka
nie wiem jak zagranica ale w poslce to nagminne, te kurwy mysla ze sa panami drog. w swoich domach nic nie znacza, żony daja dupy gdy sa w trasie, to sie pealy na drogach wyzywaja.
gość mu na czołówkę wyjeżdża a ten do niego "kolego". powinny się sypać kurwy i chuje za taką jazdę
starsky napisał/a:
gość mu na czołówkę wyjeżdża a ten do niego "kolego". powinny się sypać kurwy i chuje za taką jazdę
Widzisz, to co prezentujesz, to jest brak kultury na drodze właśnie.
Mógł nie chamować? mógł tam twoj ojciec jechać w tej osobówce ćwoku
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów