📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"wybitnozębny specjalista..." Raczej wybitozębny powinno być. Choć trzeba przyznać jebany długo się trzymał tej linki, ciekawe na co liczył.
Dobrze, że miał nakolanniki, bo coś mogłoby się stać..
Mariusz87 napisał/a:
"wybitnozębny specjalista..." Raczej wybitozębny powinno być. Choć trzeba przyznać jebany długo się trzymał tej linki, ciekawe na co liczył.
Że kierowca przyspieszy
Czarny chuj nawet się trzymał jak się wyjebał
Kurwa Twardy miało być a nie czarny
Kurwa Twardy miało być a nie czarny
Standardowo kask zbędny, bo i chronić nie ma czego. Przetworzenie informacji o tarciu ryjem po asfalcie zajęło mu dobre 3 sekundy.
Ten co pamięta asfaltowe boiska wie jak boli przycierka na tym podłożu
Majomir napisał/a:
Dobrze się trzyma
On chciał się zatrzymać, nawet hamował prawą nogą. Tylko zapomniał, że wciąż trzyma się linki. Debil.
Najtrudniejsze w jeździe na longboardzie jest powiedzenie rodzicom, że jest się pedałem.
Szuru buru.
URAGE napisał/a:
Standardowo kask zbędny, bo i chronić nie ma czego. Przetworzenie informacji o tarciu ryjem po asfalcie zajęło mu dobre 3 sekundy.
jak chcesz dobry filmik na tiktoka, to nie możesz kasku przeca założyć.
Dla piękna trzeba cierpieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów