Warto zaczekać na finał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jezus Maria, Darłowo, Małgośka a ja ci tak ufałem...
@ fantazja Tez byś tak chciala nie ?
@-=coma=-
Co prawda filmik już stary, ale dużo osób nie widzi tego pana za nimi co się masturbuje
Co prawda filmik już stary, ale dużo osób nie widzi tego pana za nimi co się masturbuje
Dalione napisał/a:
@-=coma=-
Niestety nie wiedzą czegoś jeszcze - sam nie wiedziałem, przed chwilą znalazłem w necie taką wiadomość. Teraz mi wstyd, że wrzuciłem filmik z pedarastami
cyt.:
"Ten filmik z seksem w trzcinach to tak nie do końca fajny, a właściwie niefajny wcale.
Został nakręcony i umieszczony w sieci w ramach protestu pewnych środowisk we Francji, które odbiły się szerokim echem w tamtejszym świecie wędkarskim.
Jest to pewnego rodzaju zemsta za wykluczenie z koła wędkarskiego w Montpellier jego dwóch członków za nieobyczajne zachowanie po zawodach wędkarskich.
Pojawia się w sieci, kasują go, znowu się pojawia. Nakręcony specjalnie w taki sposób i tak przedstawiony ma budzić emocje, których nie powinien.
Na filmie tym bowiem seks uprawia Vincent A. ze swoim kochankiem (obecnie małżonkiem) transwestytą."
Precz z pedalstwem
co oni tam dymaja za autem psa???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów