📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no fajnie fanie wygląda tylko po co te piski a dla wyjaśnienia to chłop pewnie złapał kapcia a tak się jechać nie da więc pomyślał aby nie musieć dreptać i ciągnąć roweru i wyjebał dętkę razem z oponą która możliwe że była zbyt zniszczona szkoda że zapomniał dokręcić koło " x_ostry sądzisz że jak tak powiesz w rowerowym to będziesz fajniejszy ? "
poprzebijał bym im wszystkie koła włącznie z zapasówką i kazał jechać do domu na felgach ale był by ubaw
a od kiedy są w ogóle felgi w rowerze?
jak dla mnie to się nazywa obręcz ale przecież wy jesteście ekspertami
jak dla mnie to się nazywa obręcz ale przecież wy jesteście ekspertami
@elwiz, płeć kobieta a "poprzebijał byś"
Może wprowadzić poza piwami karne kutasy dla chujowych filmików?
Może wprowadzić poza piwami karne kutasy dla chujowych filmików?
1:03 co kurwa, w tym aucie świnia jechała ?
ajtam spinacie pizdy, nigdy nawet nie daliście takiemu człowiekowi złotówki, ja to oglądam, żeby się pośmiać, a śmiechu z tego orła na koniec miałem do rozpuku
widać jakie polactwo biedne, nie mają nawet na opony.
Łach łachem... Sam tak zasuwałem na dirtówce bo na kapciu z oponą 2.5" się ciężko jedzie Ale jak już wywalił na głowę, itd... Mogli mu pomóc albo zapytać czy se poradzi, a nie jeszcze bardziej pruć i zostawić ... Barany
Jak złapiecie kapcia, to sobie napchajcie trawy i liści, żeby nie zniszczyć opony i bardziej dętki.
jak ja bym chciał bardzo przypierdolić tej co ma taki zjebany śmiech jak jakiś dzban.
@mayones23 cii... dzięki Grodzkiemu transwestyci wyszli z kryjówek
Dziwi mnie, że nie widziałem Niesiołowskiego, tyle nasypów a nikt szczawiu nie opierdala
Dziwi mnie, że nie widziałem Niesiołowskiego, tyle nasypów a nikt szczawiu nie opierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów