18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................n 2014-11-21, 11:57 4
SHEEPEK napisał/a:

"Jestę szeryfę"

Nie, bo tylko ja nim jestem.
Zgłoś
~Angel 2014-11-21, 11:59 44
Cytat:

DonDomel
1 dzień temu

Mam nadzieje ze filmik zostal wyslany na policje

Autor filmu:

Cytat:

Paweł Pawłowicz
1 dzień temu
Film nie został wysłany...szkoda mi czasu, żeby tym zawracać głowę policji

To po chuj to nagrywać i wrzucać do neta?
Właśnie przez bezkarność kierowców jazda na suwak w naszym kraju tak wygląda. Im więcej będzie zgłoszeń i kar za takie blokowanie to może ludzie zaczną jeździć normalnie.
Ale nie, autor kozak nagrał i jedynie co zrobił to wrzucił film na YT bo lepiej gówno zrobić a tylko narzekać w wirtualnym świecie

Zgłoś
saves 2014-11-21, 12:23 13
W Warszawie na Moście Gdańskim od strony Pragi coraz częściej ludzie jadą na suwak. Z czterech pasów robią się dwa. I uwierzcie szeryfowie - WSZYSCY JADĄ!!!!! Tak więc da się. Ale cóż... Cebulactwo zobowiązuje...
Zgłoś
x................j 2014-11-21, 13:17 13
2:50... myślałem, że znowu na którejś zakładce załadowały się gówniane reklamy.
Zgłoś
pherel 2014-11-21, 13:52 63
Dobrze chłopaki z tirów zrobili ja nakurwiam dzień w dzień po 60 km autostradą niemiecką do pracy i jak są takie zwężki to jak taka kurwa jedzie lewym pasem do końca gdzie inni kierowcy mogą zjechać wcześniej i do prawego to jak tu ma chuj człowieka nie strzelić ,a później na koniec podjeżdża taka pizda do końca pasa i się wciska na chama kurwa po to to są te pierdolone strzałki na drodze narysowane żeby idiota wiedział ze ma już zjeżdżać powoli do prawego a ta kurwa się ciśnie i wyprzedza wszystkich a chuj później wielce oburzony bo nikt go wpuścić nie chce.

Piwo dla Panów z Tirolotów i chuj autorowi w dupe!
Zgłoś
bocian87 2014-11-21, 13:57 33
ok to też coś napiszę :

"
Kierujący pojazdem, korzystając z drogi dwujezdniowej, jest obowiązany jechać po prawej jezdni; do jezdni tych nie wlicza się jezdni przeznaczonej do dojazdu do nieruchomości położonej przy drodze.
"
Szkoda że tego nie wstawiłeś - czemu jechałeś lewym pasem skoro przepisy nakazują jazdę prawym ?

Do tego
"Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni. Jeżeli pasy ruchu na jezdni są wyznaczone, nie może zajmować więcej niż jednego pasa."
pytanie jak wyżej

A co do art 90 to jak można utrudniać już utrudniony ruch ?

Boli cie że ktoś nie pozwala ci być burakiem i wpierdalać się przed wszystkich którzy czekają ? i bardzo dobrze !
Jazda na zasuwak JAK NAJBARDZIEJ ale kurwa gdy auta są w ruchu a nie gdy na prawym pasie wszyscy stoją.
Jak masz kolejkę do kasy po zakupy to też ich bierzesz lewą i wpierdalasz się przed kogoś z wózkiem ?

Ale co tu się dziwić skoro podejście polaczków jest takie a nie inne jebać wszystkich ja jestem pan i władca, ja jestem najważniejszy i tylko ja chcę jak najszybciej dotrzeć do domu.
Później właśnie wymagane jest tępienie takiego zachowania bo jeden burak z drugim ciągle lecą lewym do końca a prawy się kurwa nawet nie drgnie bo ciągle się wpierdalają z lewego.
Zgłoś
szpajder 2014-11-21, 13:59 163
pherel nie wiem, czy takim jak ty tłumaczyć, czy już sobie odpuścić. Nie wiem kurwiszka, nie mam pojęcia. Wszystko robisz na odwrót? Majtki przez głowę zakładasz?

edit: i ten bocian następny. Ja się nie dziwie, że tyle kart wyborczych było nieważnych, skoro jest tylu myślących inaczej...
Zgłoś
przez 2014-11-21, 14:06 7
Panowie z TIRów "szeryfują" bo dzięki temu dbają o swój interes. Gdyby jeździli na suwak to wszystkie osobówki brałyby je z lewej i potem przy zwężeniu znowu pchały na ich pas.
Ale to, że wszystkich do okoła wkurwiają i tworzą gigantyczne zatory już ich nie obchodzi.

Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
bocian87 2014-11-21, 14:15 3
@szpajder

Skoro ty jesteś taki oświecony i wszystko wiedzący to powiedz czemu jazda niezgodnie z podstawowymi przepisami prawa jest wg ciebie ok - artykuły masz w moim poprzednim poście.

i tak jak napisał Pherel - jakoś wszędzie ludzie potrafią ustawić się w kolejce i grzecznie jechać powoli do przodu a nie ryć się na chama lewym pasem do końca zmuszając tych którzy czekają na prawym pasie do dłuższego czekania
Zgłoś
p................o 2014-11-21, 14:19 70
@bocian87

Pierdolisz jak potłuczony.
Był tam zakaz wyprzedzania? Nie było.
Gdyby była tam policja to bardzo szybko pokazaliby Ci że gówno wiesz. Mandat dostałaby osoba blokująca lewy pas, który do chuja służy do wyprzedzania i nie łamie się przepisów jadąc nim, nawet jak po prawej wszyscy stoją.

U mnie po drodze do pracy też się jebane lemingi ustawiają na prawym i stoją jak te pizdy, a później wielce oburzeni jak ich miniesz lewym.
Broni im ktoś kurwa rozstawienia się po połowie na jednym i drugim i jazdy na suwak?
To że 80% nie zna przepisów, to znaczy że ja mam podążać ich śladem?
W tym kraju kurwa nie opłaca się robić dróg innych niż jednopasmówki. Debile i tak głupieją przy większej ilości.

A co do kierowców samochodów ciężarowych, to Pan "przez" ma rację. Pracuję w transporcie, mam styczność ze swoimi kierowcami każdego dnia. Blokują, bo nie chce im się hamować i ruszać co chwila, bo ciężko rozbujać i później zatrzymać takie 24 tony, a do tego czasem wjebie się przed nich kilku cwaniaków, ale co to za debilne tłumaczenie?
Masz większe auto, to masz niedogodności. Trzeba było zapierdalać na polibudzie, to byś był kurwa inżynierem w osobówce, a tak to niby co? Wszyscy inni mają cierpieć bo kierowcy ciężarówek mają trudniej?
No bez jaj. Popłakałem się ze wzruszenia.
Zgłoś
takija 2014-11-21, 14:27 39
Jazda na suwak byla już tyle razy opisywana nawet w przypadku aut stojących że szkoda to powielać. Ci którzy dalej tego nie pojmują sa zwyczajnie umysłowymi spierdolinami.
Zgłoś
~Velture 2014-11-21, 14:47 20
Temat poruszany tutaj był już X razy. W skrócie: Kto nie ogarnia jazdy na suwak ten jest pizdą i tyle.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem