@bocian87
Pierdolisz jak potłuczony.
Był tam zakaz wyprzedzania? Nie było.
Gdyby była tam policja to bardzo szybko pokazaliby Ci że gówno wiesz. Mandat dostałaby osoba blokująca lewy pas, który do chuja służy do wyprzedzania i nie łamie się przepisów jadąc nim, nawet jak po prawej wszyscy stoją.
U mnie po drodze do pracy też się jebane lemingi ustawiają na prawym i stoją jak te pizdy, a później wielce oburzeni jak ich miniesz lewym.
Broni im ktoś kurwa rozstawienia się po połowie na jednym i drugim i jazdy na suwak?
To że 80% nie zna przepisów, to znaczy że ja mam podążać ich śladem?
W tym kraju kurwa nie opłaca się robić dróg innych niż jednopasmówki. Debile i tak głupieją przy większej ilości.
A co do kierowców samochodów ciężarowych, to Pan "przez" ma rację. Pracuję w transporcie, mam styczność ze swoimi kierowcami każdego dnia. Blokują, bo nie chce im się hamować i ruszać co chwila, bo ciężko rozbujać i później zatrzymać takie 24 tony, a do tego czasem wjebie się przed nich kilku cwaniaków, ale co to za debilne tłumaczenie?
Masz większe auto, to masz niedogodności. Trzeba było zapierdalać na polibudzie, to byś był kurwa inżynierem w osobówce, a tak to niby co? Wszyscy inni mają cierpieć bo kierowcy ciężarówek mają trudniej?
No bez jaj. Popłakałem się ze wzruszenia.