Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest film puszczony od tyłu. Nie ma za co
Konar płonie to jedziesz na ręcznym, czy jedziesz na ręcznym bo konar plonie?
Konar płonie to jedziesz na ręcznym, czy jedziesz na ręcznym bo konar plonie?
Jesteś durniem bo jesteś durniem czy jesteś durniem bo jesteś durniem ?
Jesteś durniem bo jesteś durniem czy jesteś durniem bo jesteś durniem ?
A ty co?
Miałeś niedobór jodu w dzieciństwie że nie pojmujesz zależności przyczynowo skutkowej?
Czy baba cie rzuciła i chwilowo jesteś drażliwy na punkcie jazdy na ręcznym?
A ty co?
Miałeś niedobór jodu w dzieciństwie że nie pojmujesz zależności przyczynowo skutkowej?
Za swojego życia miałem niedobór debili w moim otoczeniu i być może dlatego jestem wrażliwy na pierdolenie.
A ty co?
Za swojego życia miałem niedobór debili w moim otoczeniu i być może dlatego jestem wrażliwy na pierdolenie.
No już Panowie - na zgodę jeden drugiemu wyczyści berło, drugi pierwszemu taśtnie dżosza i wracamy do normalności ........
No już Panowie - na zgodę jeden drugiemu wyczyści berło, drugi pierwszemu taśtnie dżosza i wracamy do normalności ........
Takie macie zwyczaje w środowisku w którym się "obracasz"?
Robicie sobie gałe na przeprosiny?
Nie mierz innych swoją miarą.
To jest film puszczony od tyłu. Nie ma za co
Watsonie, jadąc do tyłu uszkodził zbiornik z paliwem, paliwo się wylało z uszkodzonego zbiornika i zapaliło się od gorącego katalizatora. Nie ma za co.
Takie macie zwyczaje w środowisku w którym się "obracasz"?
Robicie sobie gałe na przeprosiny?
Nie mierz innych swoją miarą.
Widzę niedojebie, że Ty będziesz czyścił koledze berło i jeszcze później taśtaśz mu dżosza. Ale z Ciebie łapczywa szmata
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów