Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debil to cię strugał, ofiaro losu. 12 lat jeździsz obsranym babskim opelkiem i do tego dieslem, niżej już chyba upaść nie można. Pewnie nawet bezdomni menele gdy cię widza w tym gównie, to wytykają cię palcami i pokładają się ze śmiechu.
Debil to cię strugał, ofiaro losu. 12 lat jeździsz obsranym babskim opelkiem i do tego dieslem, niżej już chyba upaść nie można. Pewnie nawet bezdomni menele gdy cię widza w tym gównie, to wytykają cię palcami i pokładają się ze śmiechu.
Za to zapewne ty Parchu smigasz 5 litrowynm V8 ,zagazowanym i z dobrze ukrytym korkiem wstydu I tak,smieciu jezdze Oplem bo mam w dupie co gadaja takie pizdeczki jak ty. Zaloze sie ze jeszcze masz brode ,nosisz teletubisiowa pedalska torebke na ajkosa i ajfona,i nosisz rurki. Jednym zdaniem " Meska pizda naszych czasow". Nie pozdrawiam...
No raczej nie inaczej, 1.8 benzyna, po 20 tysiącach kilometrów poszło do mirka kolekcjonera opli
Dyskusja dwóch zjebów, która nic nie wnosi do tematu
Za to zapewne ty Parchu smigasz 5 litrowynm V8 ,zagazowanym i z dobrze ukrytym korkiem wstydu I tak,smieciu jezdze Oplem bo mam w dupie co gadaja takie pizdeczki jak ty. Zaloze sie ze jeszcze masz brode ,nosisz teletubisiowa pedalska torebke na ajkosa i ajfona,i nosisz rurki. Jednym zdaniem " Meska pizda naszych czasow". Nie pozdrawiam...
Tak się obsrałeś kmiotku, że już nie wiedziałeś co wymyśleć. Założyłeś się i przegrałeś, bo tak się składa, że nie jestem tolerancyjny dla pedalstwa, a jeżdżenie babskim autkiem z silnikiem diesla to też pedalstwo
Zdrowa dupa, a motopizdy sie podniecaja w komentarzach znajomoscia motoryzacji. Pedau Alert!
Dobrze że mają bardziej rozległe zainteresowania niż podniecanie się jakąś mediocre pussy - na ekranie telefonu/komputera XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów