Kumpel jest fanem motocykli; mówi, że takich najlepiej robi się na zakrętach, pokazując im jak to jest jeździć na motorze.
Tyle, że on w ramach pasji wyżywa się na torach, na imprezach typu Gymkhana, gdzie trzeba pokazać pełnię opanowania pojazdu - na czas, w ciaśniutkich zakrętach i nawrotach, a nie do oporu zawinąć manetkę na prostej, najlepiej 3-pasmowej.
@Wiewiur51: Może taki przecinak być dawcą.. rogówki, bo chyb tylko to po wypadku nie spuchnie od krwotoku (o ile nie zostanie zmiażdżone wcześniej, albo w ogóle znajdzie się organy w niedalekiej okolicy. Oczywiście o ile nie przywali twarzą
W tym problem z takimi bezużytecznymi debilami, bez mózgu właśnie, ze nawet na dawców się nie nadają, żadnego pozytku.
że głupi i egoistyczni jak koty? czy to jakiś skrót?
Sroty nie koty. Powinni się rozjebać na najbliższej latarni. To nie jest jazda z głową tylko stwarzanie zagrożenia. Droga nie jest twoją (specjalnie z małej litery plebsie) ani ich prywatną zabawką. Jak chcą się w ten sposób pobawić i poszukać adrenaliny to niech wypierdalają na tor.
Nie mówiąc już o tym że z o wiele większą przyjemnością oglądałbym ich rozwieszone na rzeczonej latarni jelita.
Przecinki...
Sroty nie koty. Powinni się rozjebać na najbliższej latarni. To nie jest jazda z głową tylko stwarzanie zagrożenia. Droga nie jest twoją (specjalnie z małej litery plebsie) ani ich prywatną zabawką. Jak chcą się w ten sposób pobawić i poszukać adrenaliny to niech wypierdalają na tor.
Nie mówiąc już o tym że z o wiele większą przyjemnością oglądałbym ich rozwieszone na rzeczonej latarni jelita.
Zgadzam się z Tobą. Ulica to nie miejsce na wygłupy.
Napisałeś że mają wypierdalać na tor, znajdź mi max 40 km od Gliwic tor. W Gliwicach pozostaje nam tylko strefa i to jeszcze trzeba się z ochroną ugadać. Sam jeżdżę motocyklem (tak 150ccm to już motocykl według prawa), i również lubię poszaleć(taa 150ccm poszaleć sobie myślicie), ale robię to z głową i w miejscu gdzie nikomu prócz co najwyżej mi nie stanie się krzywda.
Z całego serca życzę im powolnej śmierci lub staniem się w warzywkiem co do końca życia piję obiady ze słomki.
nikomu nic nie zrobili, a ty im zyczysz bycia warzywem do konca zycia, bo zalezy ci na tym zeby nikomu nic sie nie stalo
co za jebany spoleczniak...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów