18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
boss. 2015-02-06, 0:31
Kurwa ale koty.
Zgłoś
Leworeczny 2015-02-06, 0:49 8
Dawca?
Znając życie jesteś grubym typowym koniozwałem , który porusza się komunikacją miejską, a z motocyklem nigdy w życiu nie miałeś do czynienia.
PS : Różowy skuter siostry się nie liczy.
Co do filmiku , KOTY!!
Zgłoś
Nutzz 2015-02-06, 1:11 108
Sroty nie koty. Powinni się rozjebać na najbliższej latarni. To nie jest jazda z głową tylko stwarzanie zagrożenia. Droga nie jest twoją (specjalnie z małej litery plebsie) ani ich prywatną zabawką. Jak chcą się w ten sposób pobawić i poszukać adrenaliny to niech wypierdalają na tor.

Nie mówiąc już o tym że z o wiele większą przyjemnością oglądałbym ich rozwieszone na rzeczonej latarni jelita.
Zgłoś
Bila 2015-02-06, 1:45 12
SadystyczniePozytywny napisał/a:

Dawca?
Znając życie jesteś grubym typowym koniozwałem , który porusza się komunikacją miejską, a z motocyklem nigdy w życiu nie miałeś do czynienia.

W takim razie chujowo je znasz.
Zgłoś
szfak 2015-02-06, 2:34 5
co za jebane cioty.. zajebista to zabawa przegazowac motorynke przy ludziach..
az mi sie przypomnial south park o harleyowcach

FAGS!
Zgłoś
genesisnemesis 2015-02-06, 3:36 13
Jeden koleś robi sobie zabawę na mieście i oczywiście nagrywa swe wyczyny. Trafiają one później do Internetu, a media podchwytują temat i w ramach ukrywania ważnych informacji rozdmuchują sprawę "piratów drogowych".

Policja wezwana do działania rozpoczyna szeroką akcję zwalczania "piratów drogowych" i dokonuje czasowych zatrzymań praw jazdy kierującym którzy przekraczają dozwoloną prędkość, jeżdżą z oszronionymi tylnymi szybami, a nawet tym którzy pod blokiem zostawiają na noc samochód przy boksie śmietnikowym. Policja chwali się wynikami prac, a media szaleją z zachwytu apelując o zwiększenie kwot mandatów.

No i niestety... Prawdziwymi ofiarami takich nagrywających rajdy "zuchów" stajemy się my. Oby poślęcie Grodzkie weszło wam do łóżka łajdacy!
Zgłoś
maksymilian45 2015-02-06, 3:38 19
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Zgłoś
SharpSe 2015-02-06, 5:39 8
Z całego serca życzę im powolnej śmierci lub staniem się w warzywkiem co do końca życia piję obiady ze słomki.
Zgłoś
embeno 2015-02-06, 7:12 30
Wystarczyłoby, aby jedno auto w tunelu zmieniało pas i po chuju fest. Kierujący samochodem nawet by gościa nie zauważył w lusterku. No, ale co ja tam wiem, w końcu mam tylko wigry i jeżdżę z doczepionymi kółkami.
Zgłoś
crossdressphyxia 2015-02-06, 10:24 17
Pomijając fakt, że to w chuj niebezpieczne i jebie głupotą na kilometr to rozjebała mnie oczywiście odcinka na pokaz przed bandą ludzi stojącą na chodniku...

Bo oczywiście trzeba poszpanować i pokazać się ludziom jakim się jest zajebistym. Ludziom których się nie zna, z którymi się nie zapozna, z którymi nie spędzi się życia i prawdopodobnie nigdy więcej nie zobaczy.

Cała masa ludzi kupuje sobie drogie rzeczy nie dla siebie, tylko dla innych, żeby się pokazać. Zajebista mentalność.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Wiewiur51 2015-02-06, 10:32 4
co do stwierdzenia dawca sie nie zgodzę, dawca to motocyklista jeżdżący spokojnie, wyobraź sobie że taki zapierdalający w coś zajebie, zostaje mokra plama a z jadącego spokojnie można coś odzyskać.
żeby nie było tak jeżdżę motocyklem cb500
Zgłoś
wormgoro 2015-02-06, 10:36
Od razu widać że to nie Polska bo auta jadą w przepisowej odległości od siebie.
Zgłoś
Alphi 2015-02-06, 10:40
Myślałem że się rozjebie.
Zgłoś
kronosmarr 2015-02-06, 11:07
Zawsze mam rozkminę oglądając takie filmiki - typ jeszcze żyje, czy może jeździ na wózku?
Zero wyobraźni, gdzie można przycisnąć, to ok, ale między autami na pełnej piździe? Kurwa gratuluję...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów