📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Dawca?
Znając życie jesteś grubym typowym koniozwałem , który porusza się komunikacją miejską, a z motocyklem nigdy w życiu nie miałeś do czynienia.
PS : Różowy skuter siostry się nie liczy.
Co do filmiku , KOTY!!
Znając życie jesteś grubym typowym koniozwałem , który porusza się komunikacją miejską, a z motocyklem nigdy w życiu nie miałeś do czynienia.
PS : Różowy skuter siostry się nie liczy.
Co do filmiku , KOTY!!
Sroty nie koty. Powinni się rozjebać na najbliższej latarni. To nie jest jazda z głową tylko stwarzanie zagrożenia. Droga nie jest twoją (specjalnie z małej litery plebsie) ani ich prywatną zabawką. Jak chcą się w ten sposób pobawić i poszukać adrenaliny to niech wypierdalają na tor.
Nie mówiąc już o tym że z o wiele większą przyjemnością oglądałbym ich rozwieszone na rzeczonej latarni jelita.
Nie mówiąc już o tym że z o wiele większą przyjemnością oglądałbym ich rozwieszone na rzeczonej latarni jelita.
SadystyczniePozytywny napisał/a:
Dawca?
W takim razie chujowo je znasz.
co za jebane cioty.. zajebista to zabawa przegazowac motorynke przy ludziach..
az mi sie przypomnial south park o harleyowcach
FAGS!
az mi sie przypomnial south park o harleyowcach
FAGS!
Jeden koleś robi sobie zabawę na mieście i oczywiście nagrywa swe wyczyny. Trafiają one później do Internetu, a media podchwytują temat i w ramach ukrywania ważnych informacji rozdmuchują sprawę "piratów drogowych".
Policja wezwana do działania rozpoczyna szeroką akcję zwalczania "piratów drogowych" i dokonuje czasowych zatrzymań praw jazdy kierującym którzy przekraczają dozwoloną prędkość, jeżdżą z oszronionymi tylnymi szybami, a nawet tym którzy pod blokiem zostawiają na noc samochód przy boksie śmietnikowym. Policja chwali się wynikami prac, a media szaleją z zachwytu apelując o zwiększenie kwot mandatów.
No i niestety... Prawdziwymi ofiarami takich nagrywających rajdy "zuchów" stajemy się my. Oby poślęcie Grodzkie weszło wam do łóżka łajdacy!
Policja wezwana do działania rozpoczyna szeroką akcję zwalczania "piratów drogowych" i dokonuje czasowych zatrzymań praw jazdy kierującym którzy przekraczają dozwoloną prędkość, jeżdżą z oszronionymi tylnymi szybami, a nawet tym którzy pod blokiem zostawiają na noc samochód przy boksie śmietnikowym. Policja chwali się wynikami prac, a media szaleją z zachwytu apelując o zwiększenie kwot mandatów.
No i niestety... Prawdziwymi ofiarami takich nagrywających rajdy "zuchów" stajemy się my. Oby poślęcie Grodzkie weszło wam do łóżka łajdacy!
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Z całego serca życzę im powolnej śmierci lub staniem się w warzywkiem co do końca życia piję obiady ze słomki.
Wystarczyłoby, aby jedno auto w tunelu zmieniało pas i po chuju fest. Kierujący samochodem nawet by gościa nie zauważył w lusterku. No, ale co ja tam wiem, w końcu mam tylko wigry i jeżdżę z doczepionymi kółkami.
Pomijając fakt, że to w chuj niebezpieczne i jebie głupotą na kilometr to rozjebała mnie oczywiście odcinka na pokaz przed bandą ludzi stojącą na chodniku...
Bo oczywiście trzeba poszpanować i pokazać się ludziom jakim się jest zajebistym. Ludziom których się nie zna, z którymi się nie zapozna, z którymi nie spędzi się życia i prawdopodobnie nigdy więcej nie zobaczy.
Cała masa ludzi kupuje sobie drogie rzeczy nie dla siebie, tylko dla innych, żeby się pokazać. Zajebista mentalność.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Bo oczywiście trzeba poszpanować i pokazać się ludziom jakim się jest zajebistym. Ludziom których się nie zna, z którymi się nie zapozna, z którymi nie spędzi się życia i prawdopodobnie nigdy więcej nie zobaczy.
Cała masa ludzi kupuje sobie drogie rzeczy nie dla siebie, tylko dla innych, żeby się pokazać. Zajebista mentalność.
co do stwierdzenia dawca sie nie zgodzę, dawca to motocyklista jeżdżący spokojnie, wyobraź sobie że taki zapierdalający w coś zajebie, zostaje mokra plama a z jadącego spokojnie można coś odzyskać.
żeby nie było tak jeżdżę motocyklem cb500
żeby nie było tak jeżdżę motocyklem cb500
Od razu widać że to nie Polska bo auta jadą w przepisowej odległości od siebie.
Zawsze mam rozkminę oglądając takie filmiki - typ jeszcze żyje, czy może jeździ na wózku?
Zero wyobraźni, gdzie można przycisnąć, to ok, ale między autami na pełnej piździe? Kurwa gratuluję...
Zero wyobraźni, gdzie można przycisnąć, to ok, ale między autami na pełnej piździe? Kurwa gratuluję...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów