nieźle kola wykręciło
nieźle kola wykręciło
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a wg mnie JEBAĆ TECHNO, to nie muzyka
Tylko po to aby to napisać się zarejestrowałeś?
a gdyby nawet to co?
To świadczy o jego niskim poziomie intelektualnym i zaściankowym myśleniu. Zamknięty umysł.
Tylko, że to co leci to nie jest TECHO tylko HARDSTYLE... ale co ja bd się mądrzył, plebs usłyszy troche basu i melodii splecionej na kompie i to jest dla nich TECHNO. Śmieszy mnie opinia ludzi, którzy twierdzą, że na kompie nie da sie tworzyć tzw. PRAWDZIWEJ MUZYKI, a Hip Hop to niby na czym jest robiony, na czym się robi te ich bity i melodie? Nie ma to jak oceniać całego gatunku muzycznego po usłyszeniu wyrywku utworu w takiej jakości, że ja pier...
Nie chciało mi się tyle pisać, ale uważam podobnie, a krytykujący w sposób jak powyżej to po prostu debile.
a wg mnie JEBAĆ TECHNO, to nie muzyka, muzyka ma uczyć i przekazywać a nie umcy umcy umcy
taa jak na przyklad "bujam sie po dzielni z bronia i dziwkami" albo "lubie pic jabola na lawce, lubie pic jabola pod smietnikiem, lubie pic jabola nawet w domu..." albo "kocham cie ty kochasz mnie lalalala, ja kocham cie najmoooooocnieeeeej" kawal solidnej edukacji rzeczywiscie, nic dziwnego ze takie pojebane te dzieciaki teraz
zreszta chyba cwaniaku zapomniales, ze dawniej u korzeni, a nwet mniej dawniej w klasycyzmie ludzie grali muzyke czysto instrumentalna bez zadnego przekazu. to teraz sie tak porobilo, ze kazdy chce ci cos nawkrecac, a 95% z nich ma chuja do powiedzenia.
a techno i wiele innych elektronicznych gatunkow jest muzyka IMPREZOWA, czego ty sie chcesz na bibce od jakiegos typa za konsola uczyc?:E
Headhunterz Tonight <3 Hardstyle <3
> pogańska muzyka
kasia12
Jak można być taką pipą?
Jeśli wierzysz w takie debilne stereotypy, że metale się nie myją, to ja wieżę że ty jako kobieta (chociaż mi się nie wydaje) powinnaś teraz z kutasem w mordzie myć gary, a nie udzielać się na portalu dla ludzi.
Won brudasie bo cie mydlem poszczuje !!
Dwie rzeczy , ktore jednakowo smierdza chujem - metal i dutstety !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów