nieźle kola wykręciło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
nieźle kola wykręciło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kaiel
Chyba chlebowym...
Chyba chlebowym...
Jazd to jak chuj, ale po pewnym czasie już jej nie chcesz, ale ni9e masz na to wpływu i to jest najgorsze.
o kurwa, ale kółka
wypił piwko..uderzyło mu do łba.....muza mu dojebała powera....to odpierdalał manianę
Zauważyliście, że zazwyczaj gdy jest filmik z takimi " taboretami" to lecą w tle jakieś chu***we dźwięki...aaa nie sorry, podobno to muzyka -_-
Gdyby ktoś się pytał o tytuł... Headhunterz & Wildstylez vs Noisecontrollers - Tonight (Alpha2 Remix).
Panasiux napisał/a:
Zauważyliście, że zazwyczaj gdy jest filmik z takimi " taboretami" to lecą w tle jakieś chu***we dźwięki...aaa nie sorry, podobno to muzyka -_-
Przynajmniej "taborety" wychodzą z domu na balety, bawią się w rytm "chujowej" muzyki i korzystają z życia.
A nie trollują na kompie i narzekają jakie wszystko co akurat nie lubię jest beznadziejne i do dupy...
nie rozumiesz - nie pierdol
@boocheno
patrząc na ten filmik.. wolę chyba jednak być ortodoksyjnym trollem
patrząc na ten filmik.. wolę chyba jednak być ortodoksyjnym trollem
Kto nigdy w życiu chociaż raz nie spróbował jakiegoś dobrego procha ten nigdy się nie dowie co stracił, a kto brał z głową ten kiedyś na starość będzie miał co wspominać. Kto nie brał z głową ten nie wiele będzie miał wspomnień i z tą starością też będzie niepewne Ja brałem chyba wszystko co oferuje rynek i nie żałuję.
boocheno napisał/a:
Przynajmniej "taborety" wychodzą z domu na balety, bawią się w rytm "chujowej" muzyki i korzystają z życia.
A nie trollują na kompie i narzekają jakie wszystko co akurat nie lubię jest beznadziejne i do dupy...
nie rozumiesz - nie pierdol
Ja np nie czaje jak mozna bawic sie przy takiej chujowej muzyce! poza tym wole zajebac dropsa i uprawiac seks najlepiej grupowy zeby partnerka mi sie nie nudzila i wole wlasnie nie wychodzic z domu i byc na party domowym z jakimis fajnymi dziewczynami!
wiem ze nie rozumiesz wiec nie pierdol!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów