Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A teraz wyobraźmy sobie tą samą sytuacje, tyle że właściciel pojazdu który nagrał film ma broń palną w swoim posiadaniu. Taki burak jak by zobaczył, że zaraz może dostać parę kulek w plecy natychmiastowo przestał by kozaczyć. Dziękuje dobranoc
idiota Kto normalny zabije człowieka za chamstwo na drodze..
diota Kto normalny zabije człowieka za chamstwo na drodze..
pewnie jakiś sadysta
Żeby gościa za dupę wzięli to nie wystarczy dostarczyć filmik. Trzeba iść podać swoje dane, dać dowody wykroczenia, złożyć zeznania. Być może potem czekać na wezwanie z sadu i poświecić dzień wolnego aby iść II raz składać zeznania.
A przede wszystkim trzeba być kurwą i chujem w jednym aby to zrobić. Zajechał drogę, to jebał go pies, obtrąbić, posłać parę jobów i tyle. Każdy z tych co tu mają prawko zajechał lub zajedzie komuś drogę. Ale żeby na psiarnię z donosem lecieć, co za ORMOwski pomysł.
"dać dowody wykroczenia" noooo skurwysyn jaki przebrzydły.. co to za język. Rano mogłem to poczytać, to by mi zamiast kawy ciśnienie podniosło.
Gość wyjechał i choć miał wolną drogę to wyhamował od razu do zera (pewnie za obrazę majestatu pod postacią klaksonu), następnie ruszył i drugi raz agresywnie zajechał drogę z hamowaniem praktycznie do zera mimo wolnej drogi. To nie jest zwykłe hamowanie a jak dla mnie ewidentna próba znalezienia frajera żeby skasować z ubezpieczenia ze 20 tysiaków za parę wgnieceń na świeżym passku (nie biorąc pod uwagę możliwości istnienia kamerki), a auto zrobić za 3. W tym wypadku zgłoszenie sprawy na policję to nie jest ORMOwcowanie, a zwyczajne tępienie patologicznego cwaniactwa.
że nawet pod wschodnią granicą drapali się w głowę skąd to
Od wschodniej granicy to ty się odpierdol z łaski swojej.
A teraz wyobraźmy sobie tą samą sytuacje, tyle że właściciel pojazdu który nagrał film ma broń palną w swoim posiadaniu. Taki burak jak by zobaczył, że zaraz może dostać parę kulek w plecy natychmiastowo przestał by kozaczyć. Dziękuje dobranoc
No tak, bo burak w VW nie będzie miał broni - broń tylko dla pozytywnych bohaterów, nie dla drani.
Włącz myslenie
Więcej info:
UP - Zajechać drogę a zajeżdżać parę razy z premedytacją to dwie różne rzeczy. Pomińmy już ewidentne niezastosowanie się do znaku "STOP" bo taką moc ma zielona strzałką jeśli się w ogóle świeci.
Gość wyjechał i choć miał wolną drogę to wyhamował od razu do zera (pewnie za obrazę majestatu pod postacią klaksonu), następnie ruszył i drugi raz agresywnie zajechał drogę z hamowaniem praktycznie do zera mimo wolnej drogi. To nie jest zwykłe hamowanie a jak dla mnie ewidentna próba znalezienia frajera żeby skasować z ubezpieczenia ze 20 tysiaków za parę wgnieceń na świeżym passku (nie biorąc pod uwagę możliwości istnienia kamerki), a auto zrobić za 3. W tym wypadku zgłoszenie sprawy na policję to nie jest ORMOwcowanie, a zwyczajne tępienie patologicznego cwaniactwa.
E tam, im większe miasto tym więcej takiego "stylu" jazdy. Takiego lub podobnego. W skali światowej Warszawa to i tak nie za duża metropolia. Zobacz jak się jeździ w Rzymie czy Paryżu, że nie ma co wspominać już o Moskwie. Klakson, zajeżdżania, hamowanie, drobne złośliwości, korki, nerwy.. no kurwa, niestety taki urok miast. Tak czy srak na policję iść z takim gównem to niepotrzebne i nieskuteczne działanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów