📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O w mordę. Na harda z tym!
Co on kurwa pierdolnięty? Ztrąbiłeś go jak jasnego chuja że Ci tak drogę zajeżdżał ? Swoją rozbabraną skodą bym mu w dupe zajechał wiedząc że mam film
...w Katowicach też już tak jest. Kiedyś śląscy kierowcy mieli klasę w porównaniu do stolcowych wieśniaków, ale kurwa teraz mamy to samo. ( dzisiaj leciałem na Opolską do K-c. Korek taki se. Kutas mnie nie chciał wpuścić chyba przez 100m na DTŚ. Drzwi skurwiel otworzyć też nie chciał ) ;/ Strasznie dużo jeżdżę jako handlowiec i mega mnie wkurwia chamstwo na drogach
Passat, w leasingu, chłopie, kultury się spodziewałeś? TO jakiś menago średniego szczebla, nie spodziewałbym się po nim wiele
Btw. ból dupy na warszawskich kierowców. A jaki on warszawski, obstawiam, że niedawno pozbył się swojego 25 letniego pasiora na blachach tak egzotycznych, że nawet pod wschodnią granicą drapali się w głowę skąd to
Btw. ból dupy na warszawskich kierowców. A jaki on warszawski, obstawiam, że niedawno pozbył się swojego 25 letniego pasiora na blachach tak egzotycznych, że nawet pod wschodnią granicą drapali się w głowę skąd to
W rosji już dawno dostał by po ryju.
akurat na takiego huja strawił bym dostarczenie filmiku na komendę aby go panowie zbliżyli do wygrania roweru
od razu z tym na psy. zresztą mam nadzieje ze tu siedza na zmiane i wyłapują debili drogowych ... a przy okazji i pedofilów dowcipnisiów.
cicik pierdolisz jak jezuschytrus
jakaś kurwa plaga na tym forum. Kontakt z chytrusem zaraża głupotą.
Swoją drogą kurwica mnie strzela przez takich "kierowców" i mam nadzieję że prędzej czy później ktoś im skopie te popierdolone puste główki
jakaś kurwa plaga na tym forum. Kontakt z chytrusem zaraża głupotą.
Swoją drogą kurwica mnie strzela przez takich "kierowców" i mam nadzieję że prędzej czy później ktoś im skopie te popierdolone puste główki
przy drugim jego przyhamowaniu bym dodał gazu i wjebał się we frajera. i tak mam intercooler do wymiany i błotnik. czemu ja nie mam takich okazji...
Myślałem, że na światłach będzie fight, ale takie rzeczy chyba tylko w Sowiecji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów