A co do tych filmików, jak się można tak podniecać przez gry/konsole?
PS. Gdzies czytalem, ze Xbox dopiero rozwinie swoje multimedialne skrzydla w 2015 roku, Microsoft podobno ma duzo prototypow takie jak np okulary z wyswietlaczami 3D (cos al'a Oculus Rift) i bedzie to wspolpracowac z kinectem. Wrazenia musza byc niesamowite. Przy czym te okulary mozna nosic swobodnie z karta SIM, dzieki ktorej bedzie mozna np korzystac z nawigacji satelitarnej w miastach czy w trasie. (Google Glass) Niby nic, ale technologicznie MS pompuje o wieeele wiecej pieniedzy niz Sony. I idzie na przod. PS4 wydaje sie po prostu hardcore'owa konsola dla graczy.(ciagle mniej hardcore'owych od PC'towcow) XOne to all-in-one. I idzie w przyszlosc. Takie sa realia.
"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"A teraz, zastanówcie się. Jak będzie wyglądał nowy Windows Na mojej poczciwej 7 podejrzewam, że bede leciał jeszcze 5,6 lat jak zapierdolą możliwość instalowania gier do jakiś specjalnych bibliotek, których już użytkownicy nowego Windowsa nie odpalą bo Ty już ją masz u siebie, na 100% będzie ta sama technologia i najebane 10 aplikacji do oglądania telewizji zastanawiam się czy w ogóle będzie pulpit i będzie można instalować jakieś programy ? Czy będą specjalne strony od Microsoftu do pobierania programów takie jak oni nam narzucą ? Zakaz pobierania MP3 itp. itd. ? Zobaczycie, że Microsoft z tym Xboxem się tylko rozkręca ja już na początku myślałem że zaimplementują do nowego Windowsa te śmieci... Jeszcze, zobaczycie, że szczególnie laptopy będą miały przejebane, jak będą narzucać kupno lapka z najnowszym systemem i do tego jakiś ala Kinect czy jak to sie tam pisze.
Tak samo jak jest z dzisiejsza sytuacja z Windows 8 dużo ludzi nie chce tego systemu a są im narzucane.
@upupup - Xbox One idzie w przyszłość ? Microsoft pompuje kase w super gadżety a Sony robi "tylko" konsole dla graczy ?
Przecież kurwa właśnie tego ludzie chcą grać w pierdolone gry prawda ? Powiedz mi po chuj Ci w konsoli do gier jakaś telewizja, rozpoznawanie humoru, twarzy itp. ? Będziesz z gołym chujem chciał pograć na kanapie a Ci kamerka pierdolnie fotke bo zdobyłeś achievement i prześle na jakąś listę To samo, po co masz kupić ciężarówkę skoro jest Ci ona nie potrzebna ? Niby jeździ jak samochód 4 koła ma(zazwyczaj więcej), masz tam radio, nawigacje, skrzynie biegów. Ale po prostu jest Ci kurwa nie potrzebna bo jest za duża prawda ? Daje sobię rękę uciąć, że 3/4 ludzi na świecie było by zadowolonych gdyby zamiast tej telewizji zrobili by układ graficzny porównywalny do PS4 Przy kolejnym Xboxie będziemy mieć telezakupy, pizzerie, kurwy na zamówienie a za dodatkową opłatą bd. można zagrać w grę.
Ja pierdole Suty_dziobaka, Ty tak serio? Rozumiem fanboystwo ale kurwa bez przesady. Co filmik obrazajacy MS to widze Twoj nick. Wez wyjdz z domu i przestan toczyc wojne trollow bo przekonaywanie ludzi "moja prawda jest bardziej prawda niz Twoja" jest chujowe i jebie gimbaza. Jedni kupia XOne, drudzi PS4 a wrzucajac takie filmiki robisz z siebie debila, bo robisz to za darmo, tylko by zaspokoic swoje ego fanboya. A moze starasz sie o ciepla posadke w marketingu Sony Polska?
Zanim pisać brednie mogłeś kliknąć na mój profil.
sadistic.pl/kompromitacja-ps3-vt205031.htm
Jak widzisz, nie jestem jakimś fanboyem Playstation. Od PS zdecydowanie wolę peceta (gry niezależne, strategie, gry ekonomiczne, symulatory... czyli wszystko to czego na konsolach nie znajdę).
Może mi ktoś wyjaśnić o co ta cała spina? W moim świecie jak produkt mi nie odpowiada to go nie kupuje, zamiast robić miliony filmów o tym jak kiepski jest to produkt i jak bardzo nie chcę go nabyć itd.
Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.
Po to aby naiwni konsumenci wiedzieli w co się pakują.
Co do MS i ich polityki to doskonale obrazuje to konferencja Sony na E3 gdzie po każdym stwierdzeniu prezentera na sali panuje euforia.
Jak to oglądałem aż mnie ciarki przechodziły swoją drogą świetnie to rozegrali. Jakby wytykali MS poszczególne błędy/minusy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów