Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Choć nie palę, paliłem kiedyś ale z tą laseczką bym zajarał wyjątkowo
Nareszcie jakiś sensowny komentarz!
@2up
Dobrze Ci tak, jak wiesz, że wychodzi to było nie palić, albo nie jeździć.
@up
Jak Cię policja złapie i będziesz miał między 0,2 a 0,8 promila, to tłumacz się, że w UK mozna 0,8 mieć ;D Kurwa, nie można mieć we krwi to nie można. Palisz to zdaj sobię sprawę, że jak by Cię sprawdzili to masz już przypał. Woź kwasek cytrynowy i przed kontrolą jebnij sobie i już powinno być w miarę ok.
Nie zrozumiałeś mnie... Chodzi mi o to że nie ma norm co do zawartości thc i sama już jego obecność jest wykroczeniem... Przeczytaj jeszcze raz uważniej może.
Jesli ktos porownuje jazde po pijaku, z jazda najaranym, to ma zdrowo popierdolone pod sufitem albo nie wychodzi z domu i nie ma znajomych
czekam na wersje z LSD. O kurwa! smok!
O widać kolega mało wie o psychodelikach. Kurwa smok po LSD -.-
Opcje są 3:
albo to sobie wymyśliłeś,
albo przekroczyłeś racjonalną dawkę o 100razy,
albo masz wysokie (Bardzo bardzo wysokie) placebo.
Kurwa znasz kogoś kto widział smoka po kwachu, fakt faktem dziwne rzeczy się dzieją, no ale bez kurwa jebanej przesady.
O widać kolega mało wie o psychodelikach. Kurwa smok po LSD -.-
Opcje są 3:
albo to sobie wymyśliłeś,
albo przekroczyłeś racjonalną dawkę o 100razy,
albo masz wysokie (Bardzo bardzo wysokie) placebo.
Kurwa znasz kogoś kto widział smoka po kwachu, fakt faktem dziwne rzeczy się dzieją, no ale bez kurwa jebanej przesady.
Widać narkotyki mózg ci już przeżarły że ironii i sarkazmu nie łapiesz
Normalne że lepiej być trzeźwym, ale ganja jest dużo lepsza niż wóda jeżeli chodzi o bezpieczeństwo społeczeństwa. Wystarczy spojrzeć na wiadomości codzienne. Okradli pod wpływem alko, pobili pod wpływem alko. Ale nie, nadal będziecie pierdolić że wóda lepsza bo wasi starzy ich starzy itd. to takie same cebulaki jak wy i od pokoleń chlają. Zresztą komu ja to piszę, w Polsce przecież jestem...
A po co w ogóle palisz marihuanę? Według mnie, chcesz osiągnąć ten sam efekt, co ludzie pijący wódkę. Zgodzę się z Tobą, że alkohol robi człowieka bardziej agresywnym, a marihuana bardzo spokojnym, jednakże porównujesz tutaj spalenie jednej bądź dwóch kulek czyściocha do zalania się w trupa wódką. Wypij sobie browara, jednego, nie sześć, żeby udowodnić kumplom ile to Ty możesz wypić, a zapewnię Cię, że agresji w Tobie nie będzie. A to, że jesteś w Polsce, zapewnia Cię, że spokojnie możesz sobie jarać zielsko od jakiegoś rumuna z pod bramy, który dodał coś od siebie.
Jestem za legalizacją wszystkich narkotyków. Selekcja naturalna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów