📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Coś Ty robił na masce?
nic tylko przeróbkę THUG LIFE robić
Moim zdaniem już za dużo tego, no ale lepsze to niż np. Gangnam Style.. to były chujowe czasy dla zgorzkniałych ludzi, codziennie te jebane filmiki z wesołymi, ładnymi ludźmi naśladującymi jakiegoś koreańca, tyle bólu, tyle wkurwu. Mam nadzieje, że te czasy już nigdy nie wrócą.
Słowacy obok Wegrów to najbardziej przyjazny naród dla Polaków. Spotkałem ich za granicą dziesiątki i mam same miłe wspomnienia.Nigdy nie mogli zrozumieć,dlaczego Polacy między sobą tak się nienawidzą. Ale spoko. nie mogli tez ogarnac w jaki sposob Polacy pija wódkę do rana i potrafia iść do pracy.
mygyry napisał/a:
Ćwiczenia w tunelu aerodynamicznym przed lotami w Planicy
Gdzie Planica, a gdzie Słowacja...
noo, ale jak trzeba robić pod granicą łapanki na polskie samochody to kurwa jakoś nie mają z tym problemu szmaciarze
A chuj, poleżę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów