📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Naprawdę elegancko. Adrenalina pewnie na wysokim poziomie.
skurwysyn skasował oznaczenie o wystającym przedmiocie i spierdolił spierdolił z podkulonym ogonem jak pizda, nikomu nie mówiąc, a przejeżdżał koło okna kierowcy. taaa, niech się inni teraz zabijają przez tępą, ślepą pizdę na rowerze.
a mógłby być hard
skurwysyn skasował oznaczenie o wystającym przedmiocie i spierdolił spierdolił z podkulonym ogonem jak pizda, nikomu nie mówiąc, a przejeżdżał koło okna kierowcy. taaa, niech się inni teraz zabijają przez tępą, ślepą pizdę na rowerze.
Widać chujowo widoczne to oznaczenie było, skoro w nie przypierdolił
Ale jaki kurwa rower?
niezłego ma "kopa" w pedałach - tylko proszę bez warna
znajomy coś ten tunel. :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów