18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
WyJEgErMaN 2014-07-10, 23:01
Piano Figa
Zgłoś
r................l 2014-07-10, 23:28
danke1111 napisał/a:

I bardzo dobrze, niech te wszystkie jebane bogusie się tak porozpierdalają na ścianach.

widzę cygan zazdrośnik nam się na sadisticu trafił
Zgłoś
Pess09 2014-07-10, 23:29
Nie ma to jak dodawać gaz na wyjściu z zakrętu w aucie z napędem na tył i taką mocą, gratulacje.
Zgłoś
N................s 2014-07-10, 23:32
haha wiesniaki
Zgłoś
KrnabrnyKrab 2014-07-11, 0:02
do mocy trzeba dorosnac....

Wszyscy umrzecie.
Zgłoś
kapi500 2014-07-11, 0:06
Tak mi sie przypomniało czytając komentarz o bogusiach takich chuji co rano wstają i myślą "Ale dziś będę zapierdalał jak pojeb " powinna policja łapać na kolana i strzał w tył głowy . Co innego jak się komuś śpieszy to spoko można .
PS tacy co tak bogusija to naprawdę chujowy musza mieć sex skoro na drodze musza sie wyżyć

Tak mi sie przypomniało czytając komentarz o bogusiach takich chuji co rano wstają i myślą "Ale dziś będę zapierdalał jak pojeb " powinna policja łapać na kolana i strzał w tył głowy . Co innego jak się komuś śpieszy to spoko można .
PS tacy co tak bogusija to naprawdę chujowy musza mieć sex skoro na drodze musza sie wyżyć
Zgłoś
zdarty 2014-07-11, 0:24
Niestety nie jest to jakiś bananowy chłopiec czy też pracownicy serwisu... są to ot po prostu chłopcy na wakacjach!
W niektórych miejscach można w formie rozrywki przejechać się za opłatą takim ferrari. Jedyna opcja wtopy to jeśli zostawili dane z dokumentów, a z tego co pamiętam to jest taki wymóg (chyba). Koleś siedzący obok kierowcy to najprawdopodobniej obsługa tejże rozrywki (odpowiedzialny za bezpieczeństwo w trakcie jazdy) wkur**a się bo nie powinien zezwolić na takie szarże i to on się potłumaczy... Brak reszty filmu ale jeżeli nie wypełnili dokumentów jak sie należy to śmiem twierdzić ,ze panowie spie*dolili w siną dal... widać zresztą jak zbierają fanty:)
Zgłoś
tadzik21 2014-07-11, 1:34
auto z wypożyczalni(bo są pokrowce na siedzeniach coby chołota nie zniszczyła) rozjebać gratuluje

no
Zgłoś
~Velture 2014-07-11, 7:50
Gratuluje wszystkim @up....
WSZYSCY PIERDOLICIE jak potłuczeni.

Zobaczcie ,że na siedzeniach są pokrowce z ASO. To nie bogate banany z pracą o nazwie 'syn' tylko mechanicy/pracownicy z warsztatu chcieli przyszpanować na filmiku sobie ,że ferrari jadą.....
Jak jeszcze tego nie widzicie to chodzi mi o te czerwone 2 rzeczy na których siedzą dwaj panowie z przodu a jeśli ciągle nie widzicie ,że to nie obszycie fotela to zobaczcie przy wysiadaniu po wypadku jak pokrowiec 'faluje'.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
b................w 2014-07-11, 10:18
@up jak mechanicy to chyba jakieś świeżaki, które pierwszy raz jeżdżą autem. Nie trzeba mieć mocnego ferrari żeby się tak rozpierdolić, gostek chyba nigdy nie sprawdzał swoich sił we własnym aucie.
Zgłoś
Motar696 2014-07-11, 10:21 1
I huj , tatko kupi nowe...
Zgłoś
javal 2014-07-11, 11:27
Tatuś się wkurwi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów