Nie zdradzam szczegółów. Zobaczcie sami!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
I bardzo dobrze, niech te wszystkie jebane bogusie się tak porozpierdalają na ścianach.
@up - Nie chodzi tutaj o pieniądze, a o bezpieczeństwo. Nikt by chyba nie chciał stracić kogoś bliskiego przez jakiegoś ułoma, która ma samochód na firmę drugi dzień.
Jak dla mnie to ludzie z salonu/warsztatu Ferrari bo pokrowce na siedzeniach są.
Przejebane mają.
danke1111: "dlaczegoś biedny? Boś głupi. Dlaczegoś głupi? Boś biedny."
Tylko do siebie miej pretencje, że klepiesz biedę. Zamiast hejtować po Internetach poczytaj coś co da Ci dobrą robotę w przyszłości.
Przejebane mają.
danke1111: "dlaczegoś biedny? Boś głupi. Dlaczegoś głupi? Boś biedny."
Tylko do siebie miej pretencje, że klepiesz biedę. Zamiast hejtować po Internetach poczytaj coś co da Ci dobrą robotę w przyszłości.
tylny napęd <3
Przesiadła się cipa z golfa to nic dziwnego dobrze, że szybko zakończył test braku umiejętności i kogoś nie zajebał. Właściwy napęd jest dla facetów, a ten drugi dla pedałów takich jak ten
Mistrzowie prostej kurwa.
Sajmonowski napisał/a:
Mistrzowie prostej kurwa.
Nie wiem jak u ciebie ze wzrokiem, ale jak dla mnie to był to zakręt.
@up - I właśnie o to chodzi, że takie ułomy nie potrafią skręcać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów