Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Clistwood Wczoraj 17:27 5
Komentowanie gówna w głowie jest chyba bezcelowe ale jest przynajmniej co obejrzeć
Zgłoś
Janusz_k Wczoraj 18:26 2
Ale chyba oboje go mieli bo nie zauważyć cofającego auta w biały dzień to się trzeba postarać.
Zgłoś
Gienek78 Wczoraj 19:25 2
Tak to jest jak w pobliżu siebie znajdą się dwa debile.
Zgłoś
Antebot Wczoraj 19:52 1
Już myślałem że się wymknie z ekranu 😬
Zgłoś
niejemmiesa Wczoraj 20:08 2
@Janusz_k: to była jednokierunkowa. I on cofał na niej . To jak ktoś jechał szybciej to mógł nie ogarnąć że koleś zamiast jechać do przodu to cofa. Zorientował się jak już nie miał możliwości wychamowac bo oboje skracali dystans do siebie. Wina małego auta
Zgłoś
Bloblas Wczoraj 20:23 1
Lagi w hooy
Zgłoś
Janusz_k Dzisiaj 8:38 1
niejemmiesa napisał/a:

To jak ktoś jechał szybciej to mógł nie ogarnąć że koleś zamiast jechać do przodu to cofa. Zorientował się jak już nie miał możliwości wychamowac bo oboje skracali dystans do siebie.

Też jest winny, zajmował się wszystkim tylko nie jazdą, to że szybko się zbliżał do osobówki widać było z daleka, nic mu w tym nie przeszkadzało ale trzeba patrzeć na drogę a nie szukać sobie rozrywki za kierownicą.
Zgłoś
niejemmiesa Dzisiaj 13:20
@Janusz_k: to zależy jaka tam była dozwolona prędkość i jakie mają prawo na takie sytuacje. Ale jak dla mnie cofanie na jednokierunkowej to proszenie się o problemy. Nawet jeżeli jest legalne
Zgłoś
Janusz_k Dzisiaj 18:59
niejemmiesa napisał/a:

Ale jak dla mnie cofanie na jednokierunkowej to proszenie się o problemy. Nawet jeżeli jest legalne

Ale czy ja napisałem że cofający jest bez winy? Napisałem tylko że kierowca ciężarówki nie uważał na to co się na drodze dzieje (a miał dobrą widoczność) i przez to też jest winien.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem