18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RmX 2016-08-21, 13:07
@up
Poleca te przeżycia z rwania ósemek... godzinne rwanie wielkimi kombinerkami gdzie 1 osoba cię trzyma a druga wyrywa... chrupanie, zgrzytanie, pękanie i te myśli "wyrwą to kurwa dzisiaj czy nie". Ja nie polecam, a już się szykuje następne rwanie.
Zgłoś
analnyrycerz 2016-08-21, 13:23
Tommytom napisał/a:

Sądząc po opuchniętym ryju, miał wyrywanie ósemki. Amerykanie nawet do takiego gówna dają narkozę albo "głupiego Jasia". Sam miałem rwane w miejscowym znieczuleniu, polecam

miesiac temu rwalem w miejscowym kiedy dentystka zaczela ruszac zebem to myslalem, ze sie posram idiotka dala mi za malo znieczulenia, natomiast moja siostra usuwala rok wczesniej i nie czula nic
Zgłoś
Final 2016-08-22, 2:43
PANxxxBDSM napisał/a:

Ale brzydki pedał

A co? Wolisz ładnych chłopców?

Tutaj nie ma nic ciekawego
Zgłoś
SerB 2016-08-22, 5:02
Tommytom napisał/a:

Sądząc po opuchniętym ryju, miał wyrywanie ósemki. Amerykanie nawet do takiego gówna dają narkozę albo "głupiego Jasia". Sam miałem rwane w miejscowym znieczuleniu, polecam

No właśnie też się pochwalę, że miałem wyrywane, a właściwie ,,wycinane'' obydwie dolne ósemki. Zabieg do najłatwiejszych nie należał, bo zęby nie dość, że w doskonałej kondycji, to jeszcze przyrośnięte do żuchwy. Jeden z lepszych specjalistów w Polsce męczył się z tym ponad pół godziny (na każdy ząb osobno oczywiście) używając do tego różnych dłut, pił i innych poważnych narzędzi. Mimo to miałem znieczulenie miejscowe.
Dlatego zawsze się zastanawiałem, w jakich sytuacjach podaje się takie ,,ogłupiające'' środki, skoro u mnie wystarczyło miejscowe znieczulenie.
Zgłoś
Fargariel 2016-08-24, 9:25
Ja się tak na morfinie nie bawię, zazdroszczę ;]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów