📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I z czego tu się śmiać? Każdego kiedyś sponiewierało...
Ale brzydki pedał
Po zabiegu lobotomii jak rozumiem.
Zoperowali mu obszar mózgu odpowiedzialny za przechowywanie wspomnień z czasów gdy jego przodkowie gibali się jak rezusy.
Sądząc po opuchniętym ryju, miał wyrywanie ósemki. Amerykanie nawet do takiego gówna dają narkozę albo "głupiego Jasia". Sam miałem rwane w miejscowym znieczuleniu, polecam
rwane z miejscowym znieczuleniem?
Ty kurwa głupi jesteś? czy pierwszy raz u dentysty?
i że co niby miałeś fazę?
Czekaj, bo nie wiem o co ci chodzi ekspercie. Tak, w Polsce ósemki rwie się zazwyczaj tylko ze znieczuleniem miejscowym przez zastrzyk w dziąsło. W Ameryce natomiast najczęściej cię usypiają, albo dają miejscówkę z głupim jaśkiem co daje efekty jak na filmie.
Gdyby przy tym tańcu z rozporka zwisał mu siusiak, byłoby jeszcze śmieszniej.
Czekaj, bo nie wiem o co ci chodzi ekspercie. Tak, w Polsce ósemki rwie się zazwyczaj tylko ze znieczuleniem miejscowym przez zastrzyk w dziąsło. W Ameryce natomiast najczęściej cię usypiają, albo dają miejscówkę z głupim jaśkiem co daje efekty jak na filmie.
Nie no spoko
Miałem parę razy znieczulenie miejscowe
Tylko nie wiem co tu polecać, żadnych uniesień przy tym nie ma
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów