Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego nie robi się z nimi porządku poprzez przymusową asymilację? Takie gromady powinno się rozbijać, rozwozić po kraju. Odcinać od jakiegokolwiek socjalu jeśli nie podejmą pracy. Obowiązkowa nauka języka, jak nie to eksmisja z najczęściej nielegalnie zajmowanego terenu, albo z mieszkań/osiedli socjalnych. Kim oni są, że żaden rząd nigdy nie chciał z nimi czegoś zrobić?
Ale żeby chwalić się materiałem na ziomków jak biją cygana... policja na pewno podziękuje.
Akcja w centrum miasta pod urzędem więc te nagranie raczej nikomu nie zaszkodzi 😁
[ Dodano 2024-09-12, 20:19 ]
Taki suchar mi się przypomniał : Jak się nazywa broń cygana ? Cygun
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaJak dla mnie cyganie to jakiś międzynarodowy fenomen. Nie wiadomo w zasadzie kim oni są, po co tu są i co robią. Tak etnicznie wywodzą się z Indii i rozjechali się po całym świecie. Osiedlili się w jakichś grupach koczowniczych w różnych krajach, gdzie siłą rzeczy rozmnażając się mają prawo do pobytu. Nie da się ich nazwać Polakami, nie wiadomo w zasadzie jakiej teraz są narodowości. Z dziwnych przyczyn w KAŻDYM kraju w którym się znajdują się praktycznie wyjęci spod prawa. Ich dzieci nie chodzą do szkół, wielu z nich nie ma dokumentów. Nie chcą pracować, nie chcą robić nic aby poprawić swój los. W każdym kraju w których te grupy się spotka zajmują się żebraniem i są bardzo agresywni. Znają w zasadzie tylko różne wyzwiska.
Dlaczego nie robi się z nimi porządku poprzez przymusową asymilację? Takie gromady powinno się rozbijać, rozwozić po kraju. Odcinać od jakiegokolwiek socjalu jeśli nie podejmą pracy. Obowiązkowa nauka języka, jak nie to eksmisja z najczęściej nielegalnie zajmowanego terenu, albo z mieszkań/osiedli socjalnych. Kim oni są, że żaden rząd nigdy nie chciał z nimi czegoś zrobić?
Prawdziwych cyganów już nie ma Hitler wszystkich spalił...... To to jest najgorszy sort cygana to co zostało
Jak dla mnie cyganie to jakiś międzynarodowy fenomen. Nie wiadomo w zasadzie kim oni są, po co tu są i co robią. Tak etnicznie wywodzą się z Indii i rozjechali się po całym świecie. Osiedlili się w jakichś grupach koczowniczych w różnych krajach, gdzie siłą rzeczy rozmnażając się mają prawo do pobytu. Nie da się ich nazwać Polakami, nie wiadomo w zasadzie jakiej teraz są narodowości. Z dziwnych przyczyn w KAŻDYM kraju w którym się znajdują się praktycznie wyjęci spod prawa. Ich dzieci nie chodzą do szkół, wielu z nich nie ma dokumentów. Nie chcą pracować, nie chcą robić nic aby poprawić swój los. W każdym kraju w których te grupy się spotka zajmują się żebraniem i są bardzo agresywni. Znają w zasadzie tylko różne wyzwiska.
[ Dodano: 2024-09-12, 21:16 ]
Oj tam. Rząd III Rzeszy zrobił.
Hanysy mają w sobie duży gen murzyńskości.
Akcja w Zabrzu.
Gdyby nie my hanysy to byś chuju zmarzł w zima. Jebac Cie !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów